fbpx
Pretraga
Close this search box.
Ж | Ž

Podijelite vijest:

Mićo Martinović: Za čim plačete Srbi? Za Jugoslavijom, za vlastitom grobnicom!

Nitko nije tako snažno, tako halapljivo i tako bezumno prigrlio komunizam kao Srbi. Za čim plačete Srbi? Za Jugoslavijom, za vlastitom grobnicom!
Mićo Martinović na Jadovnu; FOTO: Privatna arhiva

Privedite se pameti. Mogao bi da postavim jednostavno pitanje na koji niti jedan od vas koji slavi tu mračnu tvorevinu Jugoslaviju ne bi mogao odgovoriti.

Ko je bio Tito?

Da ne mudrujem, predivna žena i naučnik, Smilja Avramov radeći na svojoj knjizi u arhivama u Londonu, zatražila je uvid u arhivu o Titu. Rok tajnosti je bio prošao. Rečeno joj je, sve možete dobiti sem građe o Titu. Zabrana je produžena na još 20 godina!?

Dakle, čovjek koji je govorio nekoliko jezika, svirao klavir bio vrhunski mačeovaoc (prvi ili drugi u vojsci KuK!?), nije znao hrvatski jezik (posebno nije znao zagorski dijalekt) što su stručnjaci nedvosmisleno dokazali, postao je idol Srba?

Nešto ne štima.

Da biste do kraja shvatili svoje zablude o Jugoslaviji, pa uz put i o IV kongresu SKJ u Drezdenu 1928. godine, i odlukama toga kongresa (uništiti Srbiju i srpski narod) predlažem vam jednu malu, ali zanimljivu knjižicu „Verujem u boga i srpstvo“ od Jovana Dučića.

Nitko nije tako minuciozno, savršeno jednostavno, nepobitno i argumentovano razlo\io projekat zvan „JUGOSLAVIJA“. Do poslednje tačke sve je objašnjeno. Tek, nakon što dobro proučite tu knjižicu, a onda krenete proučavati ostalu građu (da se pronaći) shvatićete svu pogubnost slavljenja vlastite grobnice, i slavljenja svojih dželata.

Nije pametno ignorisati krv mučenika Jasenovačkih, Jadovničkih, Kolarićkih, Hercegovačkih, poklane Crne Gore i njenog sveštenstva, poklane Like, Suvaje, Bubnja, Kuka, Gospića, Smiljana, i ne samo Jadovnog, tamo su još 32 jame punjene Srbima, potpuno poklanog Korduna, Glinske crkve i ko bi mogao sve pobrojati (Gospode Isuse Hriste, pomiluj ih) hiljade stratišta, grobišta, ukopišta, vješalista, lomilišta, silovališta, zgarišta, mučilišta… jer samo u Jasenovcu su ih ubijali na 52 različita načina.

A pri tome, taj ogromni (kako vole da se hvale komunisti) vojni potencijal nikada nije niti pokušao osloboditi Jasenovac. Za to vreme vaš voljeni vođa 1944. godine sa Visa leti avionom kod pape Pija XII (poznat kao Hitlerov papa i direktno odgovoran za Jasenovac a kasnije za bijeg Pavelića „Pacovskim kanalima“ u J. Ameriku)?

Zašto?

Da dogovore kako poražene zlikovce spasiti odmazde i prevesti ih na pobjedničku stranu. Srbi, vi slavite Jugoslaviju (dan republike) koju je vodio austrugarski vojnik sa Cera! (U Mačvi, Rađevini, Pocerini počinjeni su najstrašnijih zločini u istoriji ove civilizacije, po nekim elementima strašniji od Jasenovca), a u redovima zločinačke vojske ratovao je vas voljeni vođa Tito.

Dakle, ponoviću pitanje: Znate li ko je bio Tito?

Ako i ne znate, upregnite elementarnu logiku i samo čitajte iz njegovih djela. Sve će vam biti jasno. Da bi vas dokrajčio (mentalno, psihički, verski, moralno i ljudski) dovodi „slavnu“ 6. Ličku diviziju da kolje vlastiti narod po Valjevu i Beogradu, a 8. Kordunašku diviziju miče od Zagreba!! I odvodi je u Sloveniju.

Kako šeretski nekom zgodnom reče Balašević… Imao bi i ja štošta kaz`ti, ali neću! Ma hoću, jer svome narodu moraš govoriti. Nema nigdje na svijetu lepšeg kraja od Istočne Like, naslonjene na Unu, i dobar je to narod. Ali prevaren, izmanipulisan, i bezveran (poprilično), doveden do stadija da od silnih informacija ne može prepoznati istinu. Ako već ne možete… onda molite i postite sa sećanjima na sva vaša i moja stratišta, gubilišta, vješališta, silovališta i ne zaboravljajte istinu koju prepričava narod.

Od starog dušmana, nikad novog prijatelja!

I ne zaboravite Dučića!

Izvor: Fejsbuk stranica Mićo Martinović


Podijelite vijest:

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941.

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pratite nas na društvenim mrežama: