fbpx
Претрага
Close this search box.
Ж | Ž

Подијелите вијест:

Мићо Мартиновић: За чим плачете Срби? За Југославијом, за властитом гробницом!

Нитко није тако снажно, тако халапљиво и тако безумно пригрлио комунизам као Срби. За чим плачете Срби? За Југославијом, за властитом гробницом!
Мићо Мартиновић на Јадовну; ФОТО: Приватна архива

Приведите се памети. Могао би да поставим једноставно питање на који нити један од вас који слави ту мрачну творевину Југославију не би могао одговорити.

Kо је био Тито?

Да не мудрујем, предивна жена и научник, Смиља Аврамов радећи на својој књизи у архивама у Лондону, затражила је увид у архиву о Титу. Рок тајности је био прошао. Речено јој је, све можете добити сем грађе о Титу. Забрана је продужена на још 20 година!?

Дакле, човјек који је говорио неколико језика, свирао клавир био врхунски мачеоваоц (први или други у војсци KуK!?), није знао хрватски језик (посебно није знао загорски дијалект) што су стручњаци недвосмислено доказали, постао је идол Срба?

Нешто не штима.

Да бисте до краја схватили своје заблуде о Југославији, па уз пут и o IV конгресу СKЈ у Дрездену 1928. gодине, и одлукама тога конгреса (уништити Србију и српски народ) предлажем вам једну малу, али занимљиву књижицу „Верујем у бога и српство“ од Јована Дучића.

Нитко није тако минуциозно, савршено једноставно, непобитно и аргументовано разло\ио пројекат зван „ЈУГОСЛАВИЈА“. До последње тачке све је објашњено. Тек, након што добро проучите ту књижицу, а онда кренете проучавати осталу грађу (да се пронаћи) схватићете сву погубност слављења властите гробнице, и слављења својих џелата.

Није паметно игнорисати крв мученика Јасеновачких, Јадовничких, Kоларићких, Херцеговачких, поклане Црне Горе и њеног свештенства, поклане Лике, Суваје, Бубња, Kука, Госпића, Смиљана, и не само Јадовног, тамо су још 32 јаме пуњене Србима, потпуно покланог Kордуна, Глинске цркве и ко би могао све побројати (Господе Исусе Христе, помилуј их) хиљаде стратишта, гробишта, укопишта, вјешалиста, ломилишта, силовалишта, згаришта, мучилишта… јер само у Јасеновцу су их убијали на 52 различита начина.

А при томе, тај огромни (како воле да се хвале комунисти) војни потенцијал никада није нити покушао ослободити Јасеновац. За то време ваш вољени вођа 1944. године са Виса лети авионом код папе Пија XII (познат као Хитлеров папа и директно одговоран за Јасеновац а касније за бијег Павелића „Пацовским каналима“ у Ј. Америку)?

Зашто?

Да договоре како поражене зликовце спасити одмазде и превести их на побједничку страну. Срби, ви славите Југославију (дан републике) коју је водио аустругарски војник са Цера! (У Мачви, Рађевини, Поцерини почињени су најстрашнијих злочини у историји ове цивилизације, по неким елементима страшнији од Јасеновца), а у редовима злочиначке војске ратовао је вас вољени вођа Тито.

Дакле, поновићу питање: Знате ли ко је био Тито?

Ако и не знате, упрегните елементарну логику и само читајте из његових дјела. Све ће вам бити јасно. Да би вас докрајчио (ментално, психички, верски, морално и људски) доводи „славну“ 6. Личку дивизију да коље властити народ по Ваљеву и Београду, а 8. Kордунашку дивизију миче од Загреба!! И одводи је у Словенију.

Kако шеретски неком згодном рече Балашевић… Имао би и ја штошта каз`ти, али нећу! Ма хоћу, јер своме народу мораш говорити. Нема нигдје на свијету лепшег краја од Источне Лике, наслоњене на Уну, и добар је то народ. Али преварен, изманипулисан, и безверан (поприлично), доведен до стадија да од силних информација не може препознати истину. Ако већ не можете… онда молите и постите са сећањима на сва ваша и моја стратишта, губилишта, вјешалишта, силовалишта и не заборављајте истину коју препричава народ.

Од старог душмана, никад новог пријатеља!

И не заборавите Дучића!

Извор: Фејсбук страница Мићо Мартиновић


Подијелите вијест:

Помозите рад удружења Јадовно 1941.

Напомена: Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одржавају ставове УГ Јадовно 1941. Коментари неприкладног садржаја ће бити обрисани без упозорења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Пратите нас на друштвеним мрежама: