fbpx
Ж | Ž

Подијелите вијест (кликните на + за више опција):

За нормалну Србију без гебелсовске харанге другосрбијанских фашиста

https://jadovno.com/tl_files/ug_jadovno/img/preporucujemo/2014/Gebels.jpg

Џорџ Орвел jе jедном изрекао пророчку мисао – да ће “нови фашизам доћи као облик борбе против фашизма”. Као да jе видео садашњу глобалну и нашу политичку и идеолошку сцену у коjоj доминира постмодерна идеологиjа коjа агресивно прогони све «jеретике» и «шизматике». Омиљена етикета за противнике jе управо «фашизам“. Терор «политички коректног» у коме се не сме довести у питање догматизоване истине о демократиjи, људским правима, идолу тржишта или евроинтеграциjама „коjе немаjу алтернативу“.

То значи да ако напишете попут Катарине Ђорђевић да jе у Србиjи низак наталитет, да половина младих жена нема децу или да их ни не планира бићете одмах етикетирани као представник примитивне, конзервативне или националистичке Србиjе. Исто тако ако би као психолог Зоран Миливоjевић стали испред фронта феминистичких и људскоправашких „боркиња“ и рекли нешто што jе истина и са чим се слаже већина грађана код нас и у свету – да ако немате избор у васпитању деце и физичка казна jе опциjа хорски ће вас прогласити за некога ко jе малтене заговорник нацистичке еугенике или да вас дисквалификуjу као дилетанта. Ко год се дрзне да изjави нешто што се не уклапа у медиjски наметане идеолошке тезе попут “хомосексуализам jе избор“, „родитељи не смеjу да да кажњаваjу своjе дете“, „тржиште ће решити све проблеме“ или „ЕУ нема алтернативу“ ризикуjе медиjску хаjку и линч.

Оваj нови тоталитаризам коjи се лажно представља као либерализам води беспоштедне и прљаве ратове против оних коjи се осмеле да имаjу своj став коjи jе различит или супротан од њиховог. Тако се пре пар година читава лавина напада сручила на главу професора Милана Брдара, а све са повереником за „људска права“ jер се он усудио да на предавању изjави да jе до пре неколико децениjа хомосексуализам у медицини дефинисан као болест, али да jе касниjе деловањем геj лобиjа постао нехетеронормативни вариjетет сексуалности” како jе то комесарски дефинисао повереник за заштиту равноправности. Професор jе опоменут да пази шта прича и шта мисли jер може доћи под удар комесара за равноправност. Порука jе ако се не “узме у памет” може да сноси последице. После тога су људи са универзитета или у медиjима избегаваjу тему промоциjе хомосексуалности или пак прихватаjу наметнуте дефинициjе изражене орвеловским новоговором.

То jе отишло толико далеко да су и неки представници либералног “главног тока” увидели да jе враг однео шалу и да нас нигде не воде фашисоидне кампање против оних коjи другачиjе мисле. Сараjевски писац либералног бекграунда Мухарем Баздуљ jе реаговао против линча коjу агресивни другосрбиjански кругови воде против горепоменутих. Што jе jош битниjе он брзо одлази ка суштини – «пратите токове страног новца“ коjим се финансираjу људскоправашке нво коjе после геj параде траже нови ангажман. Да jе само реч о маргиналним радикалним групама коjе воде своjе мале прљаве ратове то не би завређивало пажњу. Но подршка страних фондова коjа ниjе само финансиjска jер су преко тих структура ове групе успеле да „маршом кроз институциjе“ заузму jаке позициjе у институциjама, медиjима и универзитету.

Шта радити са том групациjом коjа jе добро организована, институционално ухлебљена и финансиjски подржаваном од странаца коjа jе себи преузела улоге мисионарског просветитеља, моралног судиjе и медиjског џелата. На жалост са њима нема диjалога jер се умерени ставови попут горепоменутих примерака слободног мишљења одмах дисквалификуjу као «хомофобиjа», «ксенофобиjа», као промотере «рађања за нациjу» или «малтретирања деце».

Морамо им се супротставити како знамо и умемо тако што ћемо промовисати нормалне неидеологизоване ставове. А ко смо то “ми”? Па сви коjи желе нормалну Србиjу, без обзира на идеолошке склоности ка левом или десном, коjи виде где таква агресивна контаминациjа медиjског простора води. Имамо посла са огранизованим, обученим и индоктринираним умовима коjи желе да целом друштву исперу мозак и да застрашуjу оне коjи имаjу другачиjе ставове. Победити страх и бити отвореног ума jе победа нас над њима. У ширем смислу jе то борба за слободу изражавања а у ужем за ставове коjе заговараjу „жигосани“ коjи су уверни смо ставови и већинске Србиjе.

 

Извор: Intermagazin.rs

 

Везане виjести:

ЛАЖИ “ХИСТОРИ” ТВ КАНАЛА: Нова историjа у име ЕУ вредности

Антисрпски фашизам – Jadovno 1941.

ДА ЛИ СУ МЛАДИ У ЗАБЛУДИ? – Нове генерациjе тврде да су и 

Подијелите вијест (кликните на + за више опција):

Помози рад удружења Јадовно 1941. уплатом преко PayPal-a:

Напомена: Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одржавају ставове УГ Јадовно 1941. Коментари неприкладног садржаја ће бити обрисани без упозорења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Пратите нас на друштвеним мрежама: