fbpx
Pretraga
Close this search box.
Ж | Ž

Podijelite vijest:

Tragovi, možda, vode i do BiH!? (VIDEO)

Dva dana nakon terorističkog napada u Parizu slaže se mozaik monstruoznog zločina. Hoće li se u njemu naći mjesto i za BiH, nakon što su posredstvom Interpola, francuske bezbjednosne službe od onih u BiH, zatražile informacije o određenim licima i njihovim djelima?

Tragovi možda vode i do BiH?  Foto: RTRS
Tragovi možda vode i do BiH?            Foto: RTRS

Istovremeno, internet portali na bošnjačkom jeziku koji podržavaju Islamsku državu, nekažnjeno – već drugi dan slave masakr u glavnom gradu Francuske. Sa „Vijesti umeta“ danas je upućena prijetnja kako će „teći krv ulicama cijele Evrope“. Odmazdom gorom od one u Parizu prijete i Bosni i Hercegovini – njenim službenim vlastima i kako kažu /ne/ bezbjednosnim agencijama.

Godinama su internet portali, desetine njih u BiH, poput „Vijesti umeta“, širili mržnju, veličali teroristička djela i prijetili. Nekažnjeno. A onda su takvi portali, nakon terorističkog napada u Parizu, označeni kao prijetnja. Iznuđeno! Kao odgovor na novinarsko pitanje.

Umjesto Tužilaštva, reagovale su „Vijesti umeta“. Prijetnjama – i Bosni i Hercegovini i Evropi.
„Vama slijedi odmazda još gora od ove i još gorčija. Budale jedne, Bosna je prelivena krvlju mudžahida koji su se borili da uspostave šerijat. Ona miriše i odiše prolivenom krvlju šehida. Tako nam Allaha, ta krv nije uzalud prolivena, ta krv je već dala plodove svoje i ti plodovi će uskoro da vam glave sa vaših vratova skidaju, inšalah!!!“ – prijete u citatu tog portala.

Alahove vojnike, poručuju „Vijesti umeta“, ne mogu da zaustave ni Amerika ni Francuska. Pa kako onda da to uradite vi, sa svojim kako kažu, ne/bezbjednim agencijama. A prvi ljudi tih agencija i oni koji o bezbjednosti i pravdi u BiH brinu, okupili se kasno sinoć – skoro 24 časa nakon terorističkog napada u Parizu. Gotovo protokolarno da saopšte kako je BiH odlučna u borbi protiv terorizma, kako je potreban maksimalan angažman svih da bi se eventualni napadi preduprijedili i spriječili, ali i da progovore o materijalnim, smještajnim i kadrovskim kapacitetima Tužilaštva BiH. Između tužiočevih žalopojki i ispraznih obećanja kojima smo svjedoci – sve od terorističkog napada na policijsku stanicu u Bugojnu prije pet i po godina, pa do onog još neprocesuiranog u Zvorniku, priznali su i da Interpol i Europol teroriste iz Pariza, njihove pomagače i kontakte traži i u BiH.

 

Izvor: Radio Televizija Republike Srpske

 

Vezane vijesti:

Zašto niko ne žali 286 streljanih Ruskinja u Ukrajini?

Nisu ovo ni izbeglice ni migranti, ovo je preseljenje čitavih naroda

Prijetnje odmazdom bezbjednosnim agencijama BiH

I BiH je ugrožena

 

Podijelite vijest:

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941.

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pratite nas na društvenim mrežama: