Od 24. Juna 1941, Dana sjećanja na Jadovno, prošlo je:

JADOVNIČANI PORUČUJU:

Teče 80-ta godina od početka Pokolja, genocida počinjenog nad srpskim narodom od strane NDH. Osamdeset godina od tragedije na Velebitu, ličkom polju, ostrvu Pagu. Ako Bog da, sabraćemo se 19. juna 2021. kod Šaranove jame.

 

Tragovi, možda, vode i do BiH!? (VIDEO)

Datum objave: ponedeljak, 16 novembra, 2015
Veličina slova: A- A+

Dva dana nakon terorističkog napada u Parizu slaže se mozaik monstruoznog zločina. Hoće li se u njemu naći mjesto i za BiH, nakon što su posredstvom Interpola, francuske bezbjednosne službe od onih u BiH, zatražile informacije o određenim licima i njihovim djelima?

Tragovi možda vode i do BiH?  Foto: RTRS
Tragovi možda vode i do BiH?            Foto: RTRS

Istovremeno, internet portali na bošnjačkom jeziku koji podržavaju Islamsku državu, nekažnjeno – već drugi dan slave masakr u glavnom gradu Francuske. Sa “Vijesti umeta” danas je upućena prijetnja kako će “teći krv ulicama cijele Evrope”. Odmazdom gorom od one u Parizu prijete i Bosni i Hercegovini – njenim službenim vlastima i kako kažu /ne/ bezbjednosnim agencijama.

Godinama su internet portali, desetine njih u BiH, poput “Vijesti umeta”, širili mržnju, veličali teroristička djela i prijetili. Nekažnjeno. A onda su takvi portali, nakon terorističkog napada u Parizu, označeni kao prijetnja. Iznuđeno! Kao odgovor na novinarsko pitanje.

Umjesto Tužilaštva, reagovale su “Vijesti umeta”. Prijetnjama – i Bosni i Hercegovini i Evropi.
“Vama slijedi odmazda još gora od ove i još gorčija. Budale jedne, Bosna je prelivena krvlju mudžahida koji su se borili da uspostave šerijat. Ona miriše i odiše prolivenom krvlju šehida. Tako nam Allaha, ta krv nije uzalud prolivena, ta krv je već dala plodove svoje i ti plodovi će uskoro da vam glave sa vaših vratova skidaju, inšalah!!!” – prijete u citatu tog portala.

Alahove vojnike, poručuju “Vijesti umeta”, ne mogu da zaustave ni Amerika ni Francuska. Pa kako onda da to uradite vi, sa svojim kako kažu, ne/bezbjednim agencijama. A prvi ljudi tih agencija i oni koji o bezbjednosti i pravdi u BiH brinu, okupili se kasno sinoć – skoro 24 časa nakon terorističkog napada u Parizu. Gotovo protokolarno da saopšte kako je BiH odlučna u borbi protiv terorizma, kako je potreban maksimalan angažman svih da bi se eventualni napadi preduprijedili i spriječili, ali i da progovore o materijalnim, smještajnim i kadrovskim kapacitetima Tužilaštva BiH. Između tužiočevih žalopojki i ispraznih obećanja kojima smo svjedoci – sve od terorističkog napada na policijsku stanicu u Bugojnu prije pet i po godina, pa do onog još neprocesuiranog u Zvorniku, priznali su i da Interpol i Europol teroriste iz Pariza, njihove pomagače i kontakte traži i u BiH.

 

Izvor: Radio Televizija Republike Srpske

 

Vezane vijesti:

Zašto niko ne žali 286 streljanih Ruskinja u Ukrajini?

Nisu ovo ni izbeglice ni migranti, ovo je preseljenje čitavih naroda

Prijetnje odmazdom bezbjednosnim agencijama BiH

I BiH je ugrožena

 
Pomozite rad udruženja Jadovno 1941.

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani vez upozorenja.

KOMENTARI

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Top