fbpx
Pretraga
Close this search box.
Ж | Ž

Podijelite vijest:

Prijetnje odmazdom bezbjednosnim agencijama BiH

Bosna_ISIS

Internet portal na bošnjačkom jeziku „Vijesti umeta“, koji podržava „Islamsku državu“, već drugi dan proslavlja terorističke napade u Parizu, uz poruku da će uskoro teći krv ulicama cijele Evrope i da bezbjednosnim agencijama BiH slijedi „odmazda još gora od ove“.

U najnovijem tekstu objavljenom na ovom portalu u obraćanju, kako navode, „/ne/bezbjednosnim/ agencijama BiH, piše da je „Bosna prelivena krvlju mudžahedina koji su se borili da uspostave šerijat“ i da „ta krv nije uzalud prolivena i da je dala svoje plodove“.

„Ti plodovi će uskoro da vam glave sa vaših vratova skidaju“, navodi se u poruci i prijeti da ni Francuska i SAD sa „svojim /ne/bezbjednosnim agencijama nisu mogle da zaustave napad Alahovih robova mudžahedina“.

„Kako da vi sa svojim jadnim `/ne/sigurnosnim` agencijama to uradite? Pa i ptice na grani vam se smiju. Vama slijedi odmazda još gora od ove i još gorčija“, navodi se u poruci.

U tekstu se navodi da su se prevarili „nevjernici koji misle da zatvaranjem puteva i granica i otežavanjem života i kretanja muslimanima mogu samo dobro učiniti“, jer su time sebe „strpali u porovaliju“ i „neće imati mira nigdje“.

„Znajte kako ubijate, tako bivate i ubijani, a ono što slijedi je još gore i gorčije“, navodi se u poruci u kojoj se citiraju riječi vođe „Islamske države“ Abu Bakr el Bagdadija „osvetićemo se, pa makar nakon određenog vremena“.

U tekstu objavljenom na ovom portalu piše da ih je „jako obradovala vijest o masakru koji se desio u glavnom gradu prostitucije Parizu“ i da je „izliječila njihove i grudi vjernika širom svijeta“.

Prema tekstu postavljenom na portalu „Vijesti umeta“, teroristički napad u Parizu je „radosna vijest“, kojom su „koliko toliko zakrpljene scene ubijenih muslimanskih civila koji su stradali u proteklih mjesec i po dana u avionskim napadima ruske avijacije na području Hilafeta“.

„Današnji dan je proglašen kao dan žalosti, pa znajte da i mi žalimo sa vama, žalimo jer vas nismo još više pobili i ostavili smo mnoge u životu“, navodi se u poruci.

Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić izjavio je juče da mu je poznato šta objavljuje portal „Vijesti umeta“, te da će zahtijevati od svih nivoa vlasti da se napokon nešto uradi u vezi sa ovim pitanjem.

On je ponovio svoj stav da u BiH postoje izvorišta samog terorizma, koja pozivaju na razne načine svoje sljedbenike, te da to treba poraziti i uništiti.

 

Izvor: srna

 

Vezane vijesti:

Očistiti moguća žarišta terorizma u BiH

I BiH je ugrožena

 

Podijelite vijest:

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941.

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pratite nas na društvenim mrežama: