Ж | Ž

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Produženo trajanje izložbe „Moje Jadovno“ u Banjoj Luci

https://jadovno.com/tl_files/ug_jadovno/img/kompleks_jadovno/prvi-septembar.jpg

Zbog povećanog interesovanja izložbena postavka „Moje Jadovno“, u prostorijama Odsjeka za istoriju na Filozofskom fakultetu u Banjoj Luci, biće izložena  do 1. septembra 2012. godine.

Odluku o produženju trajanja izložbe organizatori iz UG Jadovno 1941. i Udruženja studenata istorije „Dr Milan Vasić“ Banja Luka  donijeli su uzimajuću u obzir i činjenicu da je naredna destinacija izložbe Beograd na rasporedu  za septembar, kao i to da Filozofski fakultet neće raditi u periodu od 27. jula do 15. avgusta.  Samim tim donesena je i odluka da se trajanje  projekta „Kultura sjećanja i pamćenja – Odnos prema žrtvama Holokausta i genocida 1939-1945“, u čijem okviru je izložba,  produži do pomenutog datuma.

Edukativni i istraživački karakter ovog poduhvata poslužiće da svi zajedno vratimo dio duga našim stradalim precima, ali i da buduće generacije nastoje da se ovakvo zlo nikada ne ponovi. Foto – galeriju sa otvaranja, kao i vijesti vezane za izložbu, pogledajte na narednim linkovima:

 

IZLOŽBENA POSTAVKA „MOJE JADOVNO“ DO 20. JULA

OTVORENA IZLOŽBA „MOJE JADOVNO“

Izložba Moje Jadovno

Počinju dani sjećanja na jadovničke žrtve

Pođimo na Jadovno 24. juna 2012.

 

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941. uplatom preko PayPal-a:

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pratite nas na društvenim mrežama: