Ж | Ž

Подијелите вијест (кликните на + за више опција):

Позив грађанима РС: Имате имовину у Томиславграду, јавите се одмах

Karikatura_Tomislavgrad

Позив Федералне геодетске управе грађанима Републике Српске да до 19. фебруара пријаве своја права на некретнине у земљишнокњижној канцеларији Општинског суда у Ливну, Одељење суда Томиславград

САРАЈЕВО – Федерална геодетска управа за имовинско-правне послове позвала је све грађане Републике Српске које имају некретнине у катастарским општинама Коло, Ковачи и Ћаваров Стан у општини Томиславград да пријаве своја права на некретнине у Земљишнокњижној канцеларији Општинског суда у Ливну, Одељење суда Томиславград, најкасније до 19. фебруара.

Особе које полажу право на некретнине су дужне да доставе два примерка доказа свог власништва или другог права, а у случају потребе прибављања додатних доказа, на њихов основан захтев рок ће се продужити најмање за 90 наредних дана.

Све особе, како је пренела агенција Срна, које имају некретнине у овим катастарским општинама треба да провере пренос свога власништва из Књиге положених уговора и Књиге етажног власништва у електронској земљишној књизи како би осигурала апсолутну заштиту својих права.

Сви уписи у земљишне књиге за катастарске општине, које су предмет успостављања или замене земљишне књиге, а у оквиру “Пројекта регистрације некретнина”, спроводиће се без наплате судских такси.

За више информација грађани могу да контактирају Јању Крстановић, земљишнокњижног референта Општинског суда у Ливну, Одељење суда у Томиславграду, на телефон 034/354-629, а додатне информације о Пројекту регистрације некретнина могу се затражити путем мејла info@fgu.com.ba.

АДРЕСА ЗА ПРИЈАВЕ

Пријаве се спроводе у Земљишнокњижној канцеларији Општинског суда у Ливну, у одељењу суда у Томиславграду, на адреси Краља Звонимира бб, 80240 Томиславград, сваким радним даном од 8.30 до 14.30 часова, а поднеске је могуће доставити и поштом на исту адресу, наводи се у Федералној управи за геодетске и имовинско-правне послове.

Извор: НОВОСТИ

 

Атлас Покоља

 
 

Подијелите вијест (кликните на + за више опција):

Помозите рад удружења Јадовно 1941. уплатом преко PayPal-a:

Напомена: Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одржавају ставове УГ Јадовно 1941. Коментари неприкладног садржаја ће бити обрисани без упозорења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Пратите нас на друштвеним мрежама: