Ж | Ž

Budućnost udruženja “Jadovno 1941.” zavisi i od VAS!

Ako se mi, potomci i poštovaoci žrtava Pokolja, ne budemo brinuli za čuvanje sećanja na njih, ko će?

Odmah da se razumemo, ovde se ne radi samo o novcu. Da, novac jeste neophodan za svaki ozbiljniji rad i postoje troškovi koji su neizbježni.

Međutim, sa ljudima kojima je ova tema na srcu, koji žele da se naša reč čuje i pamćenje čuva, nema tog cilja koji ne možemo ostvariti.

U dokaz tome ide i činjenica da još od 2009. godine, radimo i rastemo, iako nemamo stalan izvor finansiranja, niti zaposlene. Da, ovde niko nije na plati.

Na koje sve načine možete pomoći rad udruženja?

  1. Kreiranje i održavanje sadržaja – prisutni smo na fejsbuku, tviteru, jutjubu, linkedinu gde nas trenutno prati preko 50.000 ljudi. Arhiva našeg portala čuva preko preko 22.000 priloga. Pomoć u kreiranju sadržaja na svim kanalima informisanja je uviek dobrodošla. Ako ste zainteresovani, prijavite se na udruzenje@jadovno.com.

  2. Organizujte izložbu „Moje Jadovno“ u svom mestu. Dobićete sve potrebne informacije, pomoći ćemo vam u najavi događaja a na otvaranju izložbe neko od naših saradnika će održati predavanje. Ako ste zainteresovani, prijavite se na udruzenje@jadovno.com.

  3. Pomozite nam da pronađemo prevodioce koji su voljni da prevode naše tekstualne ili video priloge na neki od svetskih jezika.

  4. Ako posedujete knjigu na temu stradanja Srba u 20 veku, pišite nam. Pored više od 1.600 knjiga u našoj biblioteci možda upravo ta nedostaje.

  5. Ako imate saznanja o tačnim mestima stradanja, pišite nam da te podatke unesemo u naš Atlas Pokolja.

I poslednje, ne manje značajno, ukoliko ste u mogućnosti, pomozite rad udruženja donacijom putem pejpala

ILI

direktnom uplatom na račun udruženja. Za informacije o uplatama iz Bosne i Hercegovine, kao i iz inostranstva posetite OVU STRANICU.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on vk
Share on email

Podijelite vijest:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on vk
Share on email

Podijelite vijest:

 
 

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941. uplatom preko PayPal-a:

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Pratite nas na društvenim mrežama: