fbpx
Pretraga
Close this search box.
Ж | Ž

Pomozite ili se uključite u rad udruženja

Budućnost udruženja “Jadovno 1941.” zavisi i od VAS!

Ako se mi, potomci i poštovaoci žrtava Pokolja, ne budemo brinuli za objelodanjivanje istine i za čuvanje sjećanja na njih, ko će?

Sa ljudima kojima je ova tema na srcu, koji žele da se naša riječ čuje i pamćenje čuva, nema tog cilja koji ne možemo ostvariti.

U dokaz tome ide i činjenica da još od 2009. godine, radimo i rastemo, iako nemamo stalan izvor finansiranja, niti zaposlene.

Na koje sve načine možete pomoći rad udruženja?

  1. Kreiranje i održavanje sadržaja – prisutni smo na fejsbuku, tviteru, jutjubu, linkedinu gdje nas trenutno prati preko 55.000 ljudi. Arhiva našeg portala čuva preko preko 22.000 priloga. Pomoć u kreiranju sadržaja na svim kanalima informisanja je uvijek dobrodošla. Ako Vas interesuje, javite nam se putem mejla: udruzenje@jadovno.com.
  2. Pomozite u organizovanju naše izložbene postavke „Moje Jadovno“ u svom mjestu. Dobićete sve potrebne informacije, pomoći ćemo u najavi događaja, a na otvaranju izložbe neko od naših saradnika će održati kratko predavanje. Ako Vas interesuje, javite nam se putem mejla: udruzenje@jadovno.com.
  3. Ako posjedujete knjigu na temu stradanja Srba u 20. vijeku, pišite nam. Pored više od 1.600 knjiga u našoj biblioteci, možda upravo ta nedostaje.
  4. Ako imate materijale i saznanja o tačnim mjestima stradanja Srba na području NDH, pišite nam da te podatke unesemo u naš Atlas Pokolja.

I poslednje, ne manje značajno, ukoliko ste u mogućnosti, pomozite rad udruženja DONACIJOM.

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941.