fbpx
Претрага
Close this search box.
Ж | Ž

Помозите или се укључите у рад удружења

Будућност удружења “Јадовно 1941.” зависи и од ВАС!

Ако се ми, потомци и поштоваоци жртава Покоља, не будемо бринули за објелодањивање истине и за чување сјећања на њих, ко ће?

Са људима којима је ова тема на срцу, који желе да се наша ријеч чује и памћење чува, нема тог циља који не можемо остварити.

У доказ томе иде и чињеница да још од 2009. године, радимо и растемо, иако немамо сталан извор финансирања, нити запослене.

На које све начине можете помоћи рад удружења?

  1. Креирање и одржавање садржаја – присутни смо на фејсбуку, твитеру, јутјубу, линкедину гдје нас тренутно прати преко 55.000 људи. Архива нашег портала чува преко преко 22.000 прилога. Помоћ у креирању садржаја на свим каналима информисања је увијек добродошла. Ако Вас интересује, јавите нам се путем мејла: udruzenje@jadovno.com.
  2. Помозите у организовању наше изложбене поставке „Моје Јадовно“ у свом мјесту. Добићете све потребне информације, помоћи ћемо у најави догађаја, а на отварању изложбе неко од наших сарадника ће одржати кратко предавање. Ако Вас интересује, јавите нам се путем мејла: udruzenje@jadovno.com.
  3. Ако посједујете књигу на тему страдања Срба у 20. вијеку, пишите нам. Поред више од 1.600 књига у нашој библиотеци, можда управо та недостаје.
  4. Ако имате материјале и сазнања о тачним мјестима страдања Срба на подручју НДХ, пишите нам да те податке унесемо у наш Атлас Покоља.

И последње, не мање значајно, уколико сте у могућности, помозите рад удружења ДОНАЦИЈОМ.

Помозите рад удружења Јадовно 1941.