Ж | Ž

Будућност удружења “Јадовно 1941.” зависи и од ВАС!

Ако се ми, потомци и поштоваоци жртава Покоља, не будемо бринули за чување сећања на њих, ко ће?

Одмах да се разумемо, овде се не ради само о новцу. Да, новац јесте неопходан за сваки озбиљнији рад и постоје трошкови који су неизбјежни.

Међутим, са људима којима је ова тема на срцу, који желе да се наша реч чује и памћење чува, нема тог циља који не можемо остварити.

У доказ томе иде и чињеница да још од 2009. године, радимо и растемо, иако немамо сталан извор финансирања, нити запослене. Да, овде нико није на плати.

На које све начине можете помоћи рад удружења?

  1. Креирање и одржавање садржаја – присутни смо на фејсбуку, твитеру, јутјубу, линкедину где нас тренутно прати преко 50.000 људи. Архива нашег портала чува преко преко 22.000 прилога. Помоћ у креирању садржаја на свим каналима информисања је увиек добродошла. Ако сте заинтересовани, пријавите се на udruzenje@jadovno.com.

  2. Организујте изложбу „Моје Јадовно“ у свом месту. Добићете све потребне информације, помоћи ћемо вам у најави догађаја а на отварању изложбе неко од наших сарадника ће одржати предавање. Ако сте заинтересовани, пријавите се на udruzenje@jadovno.com.

  3. Помозите нам да пронађемо преводиоце који су вољни да преводе наше текстуалне или видео прилоге на неки од светских језика.

  4. Ако поседујете књигу на тему страдања Срба у 20 веку, пишите нам. Поред више од 1.600 књига у нашој библиотеци можда управо та недостаје.

  5. Ако имате сазнања о тачним местима страдања, пишите нам да те податке унесемо у наш Атлас Покоља.

И последње, не мање значајно, уколико сте у могућности, помозите рад удружења донацијом путем пејпала

ИЛИ

директном уплатом на рачун удружења. За информације о уплатама из Босне и Херцеговине, као и из иностранства посетите ОВУ СТРАНИЦУ.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on vk
Share on email

Подијелите вијест:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on vk
Share on email

Подијелите вијест:

 
 

Помозите рад удружења Јадовно 1941. уплатом преко PayPal-a:

Напомена: Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одржавају ставове УГ Јадовно 1941. Коментари неприкладног садржаја ће бити обрисани без упозорења.

Пратите нас на друштвеним мрежама: