fbpx
Ж | Ž

Podijelite vijest:

Ništa od gradnje sportskog terena u Prebilovcima

Prebilovci
Prebilovci

Diskriminacija se nastavlja a mi nemamo nikoga iz sebe!

Hrvati nisu dali saglasnost da se u Prebilovcima, na prebilovačkoj zemlji gradi teren za male sportove, vrijedan 20.000 Evra, poklon Republike Srbije.

Sva druga sela u opštini Čapljina dobila su sportske  terene od same opštine.

U isto vrijeme unutar prostora Prebilovaca, u KO Klepci, započeli su radove na zemlji oduzetoj od Srba. Zastrašujuće je i ponižavajuće da baš nikoga nemamo u Prebilovcima ko bi utvrdio šta se radi na Klepašnici i obavestio nas, poslao nam fotografiju. 

Nažalost za ovaj šamar i neuspjeh ima krivice i na našoj strani, na kojoj nije dovoljno energije da se saglasnost izdejstvuje. Loše je razmišljanje nekih da se Prebilovci mogu sačuvati bez Prebilovčana, posebno nas koji silom prilika živimo u Srbiji i drugim krajevima, tj. bez SND Prebilovci.

Sve što je u Prebilovcima poslije ovog rata izgrađeno napravili su oni koji ne žive u selu bilo da su Prebilovčani ili drugi ljudi i organizacije. Nije dobro što se to gubi iz vida!

Istovremeno iz Čapljine poninizili su Prebilovce i ponovnim zavrzlamama oko vodovoda za selo, što je posebna priča. Ima li iko ko bi nam mogao dati prave informacije u vezi vodovoda?! 

Ovo je izvještaj i video zapis iz juna mjeseca kada je sve izgledalo bolje:

Peruničić i Batez u Prebilovcima: Uskoro gradnja sportskog terena!

Milenko Jahura

Predsjednik SND Prebilovci

Podijelite vijest:

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941.

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pratite nas na društvenim mrežama: