fbpx
Ж | Ž

Подијелите вијест (кликните на + за више опција):

Акција сад!

Станислав и Рада са дјецом
Станислав и Рада са дјецом

Хајде да будемо мало конструктивни па да видимо ко је овдје помодар са постављањем француске заставе преко профилне фотке, а ко је заиста спреман да помогне ближњем. Пошто у том симпатичном модном гесту, опростите ми, али не видим да се неком конкретно помаже.

Волонтирам за хуманитарно друштво „Срби за Србе„.

Данас сам посјетио једну породицу у околини Бањалуке. Станислав и Рада живе у тешким условима, иначе су избјегли из Кључа. Живе у кући коју су купили на кредит са своје шесторо дјеце. Немају водовод па по воду иду са малом цистерном до оближњег хидранта.

У тексу прилога  имате везу на страницу на којој можете уплатити скромну донацију од 10€ или више, у складу са вашим могућностима. Да овој породици купимо шпорет.

За то су чак платили казну од 75€ јер није дозвољено наточити воду на хидранту а не платити градском водоводу – али сад је то мање битно.

Треба им помоћ да купе шпорет на дрва.

Дакле позивам све једнако, помодаре а и све патриоте који се буне што није постављена фотка Русије прије неки дан, поводом трагедије руског авиона изнад Синаја у Египту. Или нека друга фотка поводом неке раније трагедије која је задесила Сирију, Либан, Србију…

Овдје имате везу на страницу на којој можете уплатити скромну донацију од 10€ или више, у складу са вашим могућностима:

http://www.srbizasrbe.org/donacije/

То може већина која се ових дана жустро расправља по друштвеним мрежама па да видимо колико ће се вас заиста одазвати.

У напомени можете ставити „помоћ породици Гавриловић из Поткозарја код Бањалуке“ или не стављати никакву напомену ако желите да помогнете рад нашег друштва као такав и на тај начин покажете колико сте спремни да помогнете. А ми ћемо објавити коме смо помогли од многобројних сиромашних породица које живе у сиромаштву.

У прилогу качим фотографију породице уз напомену да су двоје најстарије дјеце у моменту када сам био у посјети отишли по воду.

Контакт податке имам али их не могу објавити јер немам сагласност породице за то. Ако желите да им лично помогнете добићете све у приватној поруци.

Акција сад!

Аутор: Павле Марић

Подијелите вијест (кликните на + за више опција):

Помози рад удружења Јадовно 1941. уплатом преко PayPal-a:

Напомена: Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одржавају ставове УГ Јадовно 1941. Коментари неприкладног садржаја ће бити обрисани без упозорења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Пратите нас на друштвеним мрежама: