fbpx
Претрага
Close this search box.
Ж | Ž

Подијелите вијест:

Драгомир Анђелковић: „Добар“ и лош екстремизам

Разумем оне из окружења што хистерично нападаjу Шешеља и користе га за ударце на нас. Међутим, ни реч оправдања немам за наше делатнике коjи не виде много горе видове екстремизма

Драгомир Анђелковић

Драгомир Анђелковић

НАШИ медиjи бруjе о Шешељевом екстремизму. Регион се узбуркао. Самозвани западни господари света су бесни. У реду! Можда за све то постоjе бар неки разлози. Шешељ уистину уме да буде ексцесан. Ем jе то његов политички стил, ем jе преживео НАТО инквизициони прогон због кога би и наjблаже душе утонуле у дубине црних емоциjа и са њима скопчаног нападног понашања.

Разумем оне из окружења коjи имаjу супротне (гео)политичке интересе у односу на српске, што хистерично нападаjу Шешеља и користе га за ударце на нас. Они само раде своj антисрпски посао. Међутим, ни реч оправдања немам за наше медиjе и тзв. друштвене делатнике коjи урлаjу да jе Шешељ екстремиста, а не виде много горе видове екстремизма. Шешељ неретко одлази у по нас контрапродуктивну политичку краjност из, нема сумње, искрене љубави према Српству. А многи у овоj нашоj Србиjи делуjу екстремистички са становишта позициjа коjе су потпуно антисрпске.

На то ме jе подсетило актуелно залагање Бориса Тадића да Србиjа уђе у НАТО. Сада када више не држи власт jавно jе рекао оно у прилог чему jе из потаjе, подмукло – према сведочанствима америчких дипломатских депеша – радио док jе био на челу државе. А при томе његов екстремизам ниjе наjгори. Сетимо се само разних Наташи Кандић, Соњи Бисерко, Јелена Милић.

Ко говори о њиховом антисрпском екстремизму?

До миле воље могу да лобираjу за наше неприjатеље из региона или пак у прилог НАТО фаланги коjа jе много зла нанела српском народ. При томе то раде нападно, ексцесно, увредљиво. И никоме ништа. Ти екстремисти се третираjу као „цивилизовани“ борци за тзв. „европске вредности“. За немали део од националног мазохизма оболелих креатора нашег jавног мњења ниjе сам по себи проблем екстремизам. Проблем jе када он нема антисрпску, прохрватску, проалбанску потку или jе НАТО лобистички ориjентисан. А када jе све наведено присутно, то jе за њих „добар“ екстремизам, односно део црне идеолошке матрице коjу испирањем мозга натураjу нашим грађанима.

Драгомир Анђелковић, политички аналитичар

Извор: НОВОСТИ

 

Везане виjести:

хрватска ће блокирати интеграциjе ако то желе берлин и 

КОМЕНТАР: Застава

Шешељ: Обрадовала ме кривична приjава Суда у Београду

ШЕШЕЉ ПОНОСАН ШТО ЈЕ ЗАПАЛИО ХРВАТСКУ УСТАШКУ ЗАСТАВУ

Позадина регионалног „помирења“ – Пише Драгомир Анђелковић

 

Подијелите вијест:

Помозите рад удружења Јадовно 1941.

Напомена: Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одржавају ставове УГ Јадовно 1941. Коментари неприкладног садржаја ће бити обрисани без упозорења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Пратите нас на друштвеним мрежама: