Ж | Ž

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

ZAPADNI KONTROLORI MOĆI ISPLANIRALI UBISTVA SREBRENIČKIH MUSLIMANA

Šeih Imran Nazar Hosein
Šeih Imran Nazar Hosein

Svjetski stručnjak za islamska pitanja Šeih Imran Nazar Hosein izjavio je da je alijansa koja kontroliše moć i vlast na Zapadu, isplanirala ubistvo muslimana u Srebrenici.

On je naglasio da ne može biti stavljena krivica samo na srpsku vojsku, koja je preuzela kontrolu u Srebrenici, uprkos činjenici da su vojne snage UN bile prisutne u gradu i koje su imale zadatak i odgovornost da zaštite muslimane na prostoru koji je bio određen kao zaštićena zona UN.

„Istorija će jednog dana pokazati da su dobili instrukcije da djeluju na način kako su djelovali, da bi masakr, koji je bio planiran, mogao biti izveden. Njihovo povlačenje omogućava nam da spojimo kockice i prepoznamo da su Srbima u BiH namjestili oni koji su stvorili uslove za masakr da bi bio opravdan ilegalni napad NATO-a na balkanske pravoslavne hrišćane“, rekao je Hosein za „Glas Srpske“.

On je istakao da je tim ratovima Zapad balkanski prigrlio balkanske muslimane u politički, ekonomski i vojni zagrljaj iz kojeg nikada neće pobjeći.

Govoreći o predloženoj rezoluciji o Srebrenici, Hosein je rekao da Rusija nije uložila veto svi pravoslavni hrišćani bili bi zvanično označeni kao nacija odgovorna za činjenje genocida nad muslimanima u BiH.

Prema njegovim riječima, nakon toga bi rezultat bio predvidiv – uzajamna mržnja među muslimanima i pravoslavnim hrišćanima u tom dijelu svijeta ne samo da bi porasla, već bi ostala permanentna bez ikakve nade za bilo kakav budući mir i pomirenje.

„Britanska rezolucija o Srebrenici imala je za cilj, između ostalog, da sabotira bilo kakvu mogućnost pomirenja, mira i prijateljstva između muslimana i pravoslavnih hrišćana na Balkanu“, dodao je Šeih Imran Nazar Hosein.

Izvor: tl_files/ug_jadovno/img/otadzbinski_rat_novo/2014/srna.png

Vezane vijesti:

Srebrenica, rezolucija, svrha – Jadovno 1941.

Jehuda Bauer: U Srebrenici je bilo masovno ubistvo, a ne …

„Pucali ste na mene, ja vam opraštam i poklanjam život …

Podrinje – Jadovno 1941.

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941. uplatom preko PayPal-a:

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pratite nas na društvenim mrežama: