Ж | Ž

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

VLASTI U BEOGRADU DA ZABRANE ODRŽAVANjE PERFORMANSA PRED SKUPŠTINOM

Zabraniti performans ispred zgrade Skupštine Srbije

Zabraniti performans ispred zgrade Skupštine Srbije

Udruženje “Zavet otadžbini” zatražilo je od vlasti Srbije da zabrane održavanje performansa ispred zgrade Skupštine Srbije tokom koga se, kako su naveli, nekoliko hiljada plaćenika sprema da, ležanjem na betonu, simulira srebreničke žrtve, jer bi to ugrozilo pravoslavni srpski narod i moglo izazvati gnjev i nerede sa posljedicama koje nikome nisu potrebne.

Udruženje od vlasti Republike Srpske traži da, ukoliko ima saznanje da se isti, kako su ga nazvali, “Luciferov ritual”, priprema na prostoru Srpske, to javno saopšti i konstatuju da realizatorima “projekta Srebrenica” nije stalo ni do srebreničkih, ni do ma kojih drugih žrtava.

“Pozivamo sve srpske političare, bez obzira gdje se nalaze i na kojoj dužnosti, na istorijsku odgovornost prvenstveno prema svom narodu, a vaskoliko srpstvo na sabornost u Gospodu Isusu Hristu i našoj pravoslavnoj vjeri, jer je to jedini ispravan odgovor monstruoznim konceptima već izvršenim nad srpskim narodom”, navodi se u saopštenju ovog udruženja.

U Udruženju konstatuju da je britanskim prijedlogom rezolucije o Srebrenici u UN otpočeo opasan koncept “satansko masonskih centara moći” u daljoj destabilizaciji balkanskog prostora na kome se Srbija našla na prvoj vatrenoj liniji.

“Pojava rezolucije baš u ovom periodu više je usmerena prema Srbiji nego prema Republici Srpskoj, što ukazuje da je, prema njihovim monstruoznim planovima, ugrađena u same temelje rešavanja ukupnog srpskog pitanja”, ocjenjuju u Udruženju i poručuju da toga moraju biti svjesni svi koji žive na ovim prostorima.

Izvor: tl_files/ug_jadovno/img/otadzbinski_rat_novo/2014/srna.png

Vezane vijesti:

ZABRINjAVA DOLAZAK VUČIĆA U POTOČARE

POZIV NA SIMBOLIČNO STAJANjE 3.267 SRBA PRED SKUPŠTINOM

ODBACITI REZOLUCIJU I IZVINjENjE ENGLEZA KOJE ĆE NEKADA USLIJEDITI

Podrinje – Jadovno 1941.

 

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941. uplatom preko PayPal-a:

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pratite nas na društvenim mrežama: