fbpx
Ж | Ž

Podijelite vijest:

Gde ste bili kad su ubijali srpsku decu?

Svijece_003

Strašna je bol majke koja gaji svoje dete ceo život i onda doživi da neki bolesni fanatik isto to čedo žrtvuje zarad svojih bolesnih shvatanja!

Znate li kako je bilo majkama koje su izgubile svoju decu na Košarama, ja sam imao priliku da upoznam jednu. Znate li kako je bilo deci koja izgubiše svoje roditelje koji su branili svoje svetinje, svoje kulturne spomenike, svoje kuće!

Gde ste gospodo svetski mediji kad su ginula naša deca na Kosmetu, gde ste kad su se vadili organi živim ljudima bez anestezija, najsurovije i najbrutalnije? Gde ste bili svetski mediji kad su na Ibru ubili one sirote dečake, da li srpska krv ima manju cenu? Gde ste bili kad su nam rušili oltare i palili manastire, koji predstavljaju najveće kulturno dobro u svetu, ako ni zbog čega drugog zašto niko nije poštovao njihove godine? Gde ste svetski mediji kad su Nato teroristi bacali osiromašeni uranijum na našu zemlju, pa smo prvi po smrtnosti od bolesti zvane karcinom? Gde ste svetski mediji u Siriji, tamo gde pravoslavne vernike razapinju na Krst i ubijaju na najužasnije načine?

Žalosno je reći, ali to je istina, hranili ste Islamske teroriste, a sada su vam došli ispred kuće i to je samo početak zla. Još gore je to što će stradati potpuno nevine žrtve kao što je bio slučaj u Parizu, ali zamislite situaciju gde se u Siriji ovo dešava apsolutno svaki dan!

Zašto svetski mediji o tome ne pričaju više nego sve to guraju pod tepih i stvaraju lažnu sliku o Asadu koji daje sve od sebe da zaustavi ovu krvavu bajku! Gde ste bili kad su razvalčili mrtvo telo Gadafija? E, sad vam Libija dolazi u vaše domove, večan spomen sirotim ljudima koji su poginuli ne samo u Francuskoj, nego i u Siriji, Egiptu i svim ostalim mestima gde vi donosite demokratiju!

(Izvor: Kosmopol / Nikola Stanoev – Ujak Džo)

 

Izvor: Intermagazin

 

Vezane vijesti:

I BiH je ugrožena

„Dželat“ bi hteo da bude žrtva

„Majn kampf“ Islamske države

 

Podijelite vijest:

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941.

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pratite nas na društvenim mrežama: