Ж | Ž

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Pripreme za komemoraciju u Bijelom Potoku

https://jadovno.com/tl_files/ug_jadovno/img/stratista/bijeli_potok/bjeli-potok-akcija1.jpg

Udruženje „Bijeli Potok“ – Banja Luka, u okviru priprema za redovni godišnji parastos žrtvama ustaškog terora u Bijelom Potoku, u nedjelju 27. aprila organizovalo je akciju čišćenja i
uređenja područja spomen-kompleksa u Bijelom Potoku.

Akcija je trajala od 11.00 do 13.00 časova, a u akciji su, osim članova Udruženja, učestvovali učenici OŠ „Stanko Rakita“ Vrbanja, članovi KUD-a 14. Februar iz Debeljaka i mještani Bijelog Potoka.

U subotu, 11. maja, sa početkom u 12.00 časova organizujemo redovni godišnji pomen Srbima stradalim u ustaškom pokolju na pravoslavni Vaskrs 05. aprila 1942. godine.

Podršku za organizaciju pomena pružili su nam sveštenici SPC, Administrativna služba Grada Banja Luka i SUBNOR.

Podršku za organizaciju pomena pružili su nam sveštenici SPC, Administrativna služba Grada Banja Luka i SUBNOR.

Akcija čišćenja spomen-kompleksa u Bijelom Potoku- Akcija čišćenja spomen-kompleksa u Bijelom Potoku Akcija čišćenja spomen-kompleksa u Bijelom Potoku - Akcija čišćenja spomen-kompleksa u Bijelom Potoku Akcija čišćenja spomen-kompleksa u Bijelom Potoku - Akcija čišćenja spomen-kompleksa u Bijelom Potoku

Pozivamo građane da nam se pridruže i obaviještavamo ih da smo za 11. maj organizovali besplatni prevoz sa dva autobusa sa polaskom u 10.00 časova.

Jedan autobus vozi na relaciji Stara autobuska stanica – Vrbanja – Zeleni Vir – Bijeli Potok, a drugi: Društveni dom u Debeljacima – Vrbanja – Zeleni Vir – Bijeli Potok.

Predsjednik UO Udruženja

Branko Milinković

Vezane vijesti:

BIJELI POTOK

 

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941. uplatom preko PayPal-a:

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pratite nas na društvenim mrežama: