fbpx
Ж | Ž

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

NATO vojnici ispred Gračanice sa satanističkim pozdravom?

Na društvenim mrežama danas se pojavila fotografija na kojoj su pripadnici NATO – američki vojnici, a poziraju ispred manastira Gračanica, na Kosovu i Metohiji, uz satanitički pozdrav.

Nato vojnici ispred manastira Gračanica (Foto Tviter)
Nato vojnici ispred manastira Gračanica (Foto Tviter)

Ne zna se, međutim, kada je fotografija snimljena, te zašto je danas objavljena.

Pozdrav „Hang luse” odlikuje se time što se napravi takav položaj palca i malog prsta koji označava novokomponovani satanizam, te predstavlja jedan od mnogobrojnih okultnih pozdrava.

Fotografiju su objavili i pojedini portali, uključujući podgorički portal In4s, koji komentariše, uz sliku, da se „pozdravom” NATO vojnika, od 1999. godine, može smatrati to što je njihovo prisustvo, kako navodi portal, „doprinelo smrti nekoliko hiljada građana, što tokom bombardovanja 1999. godine, kao i takođe od malignih oboljenja, koja su uzrokovana bombama sa osiromašenim uranijumom”.

Izvor: POLITIKA

POKOLj - Naziv za sistematski državni zločin genocida počinjen nad pravoslavnim Srbima tokom Drugog svetskog rata od strane Nezavisne Države Hrvatske na cijelom njenom teritoriju.
POKOLj – Naziv za sistematski državni zločin genocida počinjen nad pravoslavnim Srbima tokom Drugog svetskog rata od strane Nezavisne Države Hrvatske na cijelom njenom teritoriju.

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Pomozi rad udruženja Jadovno 1941. uplatom preko PayPal-a:

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pratite nas na društvenim mrežama: