fbpx
Pretraga
Close this search box.
Ж | Ž

Podijelite vijest:

Ovo su montirani zločini zbog kojih su Srbi satanizovani!

Markale
Markale

Priznanje bivšeg izaslanika UN Jasušija Akašija da Srbi nisu krivi za napad na sarajevsku pijacu Markale 1994, u kome je poginulo 66 ljudi (a što je kasnije iskorišćeno kao izgovor za NATO bombardovanje Republike Srpske), samo je uvod u raskrinkavanje drugih monstruoznih laži o Srbima.

Stručnjaci su jednoglasni u oceni da ni posle 20 i više godina nije kasno da se sa Srba skine beleg zločinaca, kao i da se napokon otkrije prava istina o spornim događajima tokom ratova u Hrvatskoj, BiH i na Kosovu.

Tu su pre svega mislili na najdrastičnije primere zapadne propagande u slučajevima “Markale 1 i 2“, “Masakar u redu za hleb u Sarajevu“ i “Ručak“. Svaki od ovih montiranih zločina poslužio je kao povod za brutalno bombardovanje Srbije i Republike Srpske, ali i uvođenje sankcija našoj zemlji.

Advokat Branislav Tapušković, koji je u Hagu branio generala Dragomira Miloševića u slučaju “Markale“, kaže da je ta nameštaljka samo vrh ledenog brega.

– Desio se u Sarajevu i slučaj “Ulice Vase Miskina“, posle čega su usledile sankcije i novi uslovi Srbima…Građana je i TV Sarajevo na Vidovdan 1995, kad je bilo jasno kao dan da je bomba došla s muslimanske strane. Imali smo, na kraju, i famozni “Ručak“ na Kosovu, gde naši generali nisu nikada optuženi za zločin jer je bilo sasvim očigledno da je stvar montirana. Uvek su Zapadu bili potrebni ovakvi događaji kako bi se odmah krenulo u napad na Srbe – podvlači Tapušković.

Njegov kolega Branko Lukić ističe da je pozadina zločina u BiH, za koje su optuženi Srbi, već rasvetljena.

– Problem je u tome da li svet hoće da vidi istinu. “Markale 1“ iz februara 1994. i “Markale 2“ iz avgusta 1995. namestili su muslimani kako bi privukli pažnju svetske javnosti. Ista je situacija i sa Račkom, koji su montirali Albanci – naglašava Lukić, piše Informer.

 

Izvor: Intermagazin

 

Vezane vijesti:

Kanadski general na suđenju Mladiću: Granata na Markale ispaljena sa položaja Armije BiH

Irski oficir: Armija BiH naciljala Markale

Ranjenici dovezeni na Markale

SKRIVAJU PRAVE KRIVCE: Zašto NATO krije pravu istinu o Markalama?

 

Podijelite vijest:

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941.

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pratite nas na društvenim mrežama: