fbpx
Ж | Ž

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Komentar: Račak

Povampireni Voker, Medlin i Marti Ahtisari, koje Tači sprema za nastavak dijaloga sa Beogradom, vratili su se na mesto zločina. I učvrstili nas u uverenju da su priče o ljudskim pravima najobičnije trice

Milan Babović
Milan Babović

Dva „brovinga“, 36 komada automatskih pušaka, dva snajpera, pet raketnih bacača, po 12 nagaznih mina i isto toliko bombi, 7.282 komada municije…

Sve ovo pronađeno je kod „goloruke albanske nejači“ u Račku 15. januara 1999. posle akcije srpskih specijalaca koji su toga dana udarili na štab terorista OVK.

Celu operaciju gledao je i Vilijam Voker. U selo kod Uroševca došao je iz Latinske Amerike, s „krvavom reputacijom“ raspirivača građanskih ratova. I tu neslavnu ulogu koju su mu poverili reditelji iz CIA odigrao je sa besramnom hladnoćom. Njegova laž o „masakru civila“ prizvala je NATO bombe.

Ovaj izviđač Tačijevih terorista, maskiran u jaknu OEBS, u ponedeljak je, 18 godina posle svoje monstruozne obmane, do kraja ogolio svoju đavolju rolu. Priznao je da lično radi na paklenom projektu „velike Albanije“!

Ta izjava iziskuje znak uzvika, ali samo ako se posmatra ogoljeno. Suštinski, Voker je temelj za tu fatamorganu balista, Tačija, Rame, Muslijua i družine postavio upravo u onoj jaruzi u Račku. Mistriju je držala i njegova poslodavka iz firme „Olbrajt investments“, gde je radio, a koja je posle rata zavladala kosovskim tržištem telekomunikacija.

Povampireni Voker, Medlin i Marti Ahtisari, koje Tači sprema za nastavak dijaloga sa Beogradom, vratili su se na mesto zločina. I učvrstili nas u uverenju da su priče o ljudskim pravima i zlom Miloševiću najobičnije trice. Tukli su nas samo da bi nam oteli Kosovo i od njega napravili biznis inkubator za njihove prljave pare.

Ali, neka se ne zanose. Nedonošče koje se iz njega izleglo nikada neće biti država. I uzalud ga ljuljkaju babice novog svetskog poretka. Crna kolevka puca pred istinom!

Autor: Milan Babović

Izvor: NOVOSTI

Vezane vijesti:

Voker gazi mir i svetski poredak — zreo je za tužbu!

Šta je pre 18 godina Voker tražio na Kosovu

Voker ujedinjuje Albance!

Na mestu zločina: Kreator „slučaja Račak“ u Dečanima i pljuje …

Kako sam raskrinkala Vokerovu obmanu u Račku | Jadovno 1941.

Dokazano da je „Račak“ bio velika prevara | Jadovno 1941.

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Pomozi rad udruženja Jadovno 1941. uplatom preko PayPal-a:

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pratite nas na društvenim mrežama: