fbpx
Ж | Ž

ОД СРЦА ТИ ХВАЛА!

Тема којом се удружење бави није тако „популарна“ и велики је изазов обезбедити средства за рад и унапређење рада.

Није тајна да, на жалост, постоји неразумевање код већине Срба да се ретким удружењима као што је и наше, а која се баве културом сећања и памћења, обезбеди независтан и финансијски несметан рад у континуитету.

Ипак, људи као ти, људи који препознају важност даљег истраживања на ову тему као и обелодањивања истине о страдању Срба у 20. веку, храбре нас да истрајемо у нашој мисији.

Захвални смо ти на помоћи и позивамо те да наставиш да подржаваш рад удружења као и да ширис глас, како уживо, тако и преко друштвених мрежа.

Шта даље?

Ако до сада ниси, запрати наш јутјуб канал и препоручи другима да нас запрате: https://www.youtube.com/channel/UCU0CEyyY7jvvufMnjwRjdaQ?sub_confirmation=1

Подели са пријатељима видео који је оставио најјачи утисак на тебе.

Неко ће ти и захвалити. Многи нису свесни размера злочина који је учињен над нашим народом.

Прати нас на и позови друге да нас запрате:

Јави нам се, желимо да прочитамо твоју поруку. Искористи формулар испод и кажи нам шта мислиш да бисмо могли да урадимо да још брже и више људи сазна за ову тему.

Или нам просто остави поруку, коментар… сваку поруку људи као што си ти, људи који несебично помажу наш рад, пажљиво читамо и разматрамо.

Догодине на Јадовну...

Подијелите вијест:

Подијелите вијест:

 
 

Помозите рад удружења Јадовно 1941. уплатом преко PayPal-a:

Напомена: Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одржавају ставове УГ Јадовно 1941. Коментари неприкладног садржаја ће бити обрисани без упозорења.

Пратите нас на друштвеним мрежама: