fbpx
Ж | Ž

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Forum: U toku je stravičan egzodus Srba iz Hrvatske! (VIDEO)

Nemanja Starović

“Suočeni smo sa strašnim egzodusom mladog, produktivnog stanovništva, a privreda na istoku Hrvatske je krajnje katastrofalna i više se ne može govoriti samo o ratnom nasleđu nego o posledicama loše privatizacije. Srpska nacionalna zajednica ne vidi prosperitet u narednom periodu jer se postavlja pitanje ko će biti generator toga ako nam svi mladi odu”, rekao je Zoran Kojić, ispred Srpskog narodnog foruma, urednik portala i lista “Forum” gostujući u emisiji “Ino-strane” Radio-televizije Vojvodine.

“Negacija svega srpskog je nešto što je opšteprihvaćeno u Hrvatskoj, a pokretači ideje su političke elite. Svaki problem bilo koje vrste završava na način da se uvek spomene i Domovinski rat kroz prizmu krivnje srpskog naciona bez mogućnosti daljeg propitivanja. To je jedna po budućnost opasna činjenica”, zaključio je Kojić u emisiji čija tema je bila “Srbi u Hrvatskoj – Ima li nade?”. “Srbi u Hrvatskoj jednostavno moraju podržati vlast jer mi smo jedna potpuno devastirana manjinska zajednica, a sva prava koja su nam u teoriji garantovana se ne implementiraju i to je jedini način da ih pokušamo ostvariti, rekao je Kojić komentarišući političke prilike u Hrvatskoj. U tom smislu je istakao da želi da veruje da je aktuelni hrvatski premijer Andrej Plenković zaista ono što i propagira.

Celu emisiju možete pogledati ovde:

Izvor: SRPSKI NARODNI FORUM

 

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Pomozi rad udruženja Jadovno 1941. uplatom preko PayPal-a:

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pratite nas na društvenim mrežama: