fbpx
Pretraga
Close this search box.
Ж | Ž

Podijelite vijest:

Bojan Vegara: Vi pišite vaše lažljive istorije, kome god hoćete, samo nama nemojte, mi znamo kako cvilite

Prvi smo na čitavom svijetu pobjedili pomahnitalu zvijer sa zapada, te stvorili Republiku Srpsku.
Bojan Vegara; FOTO: Snimak ekrana

Uložili su milijarde u oružje i opremu, ali i u filmove i marketing, da bi stvorili priču o nekoj njihovoj nepobjedivosti. Marinci, Legija stranaca, te ostali kurci palci, koji se nikad ne predaju i sve pobjeđuju.

A onda ih jedan mali narod i jedan hrabar General ponize u velikom stilu i prvi na ovom svijetu pobjede tu moćnu NATO alijansu i domaće avlijanere.

General Ratko Mladić na položaju; Foto: vostok.rs

Tukli smo se sa onom hordom od Boga otpalih Srba i njihovom novom braćom džihad ratnicima. Tukli se čitave četiri godine, a posebno te 1995 godine.

Tog ljeta na Sarajvskom ratištu, gorilo je i nebo i zemlja. Napali su nas sa ko zna kolikom živom silom i potpomognuti čitavim svijetom. Pravili su strašan pritisak granatiranjem civila. Hiljade granata i raketa palo je na zgrade, što od nemoći, što od tog nagona za krvlju nejači srpske.

Rova nam nisu uzeli i totalno smo ih uništili.

Slušali smo ih preko motorola, kako kukumaču, da se Hadžići uzet ne mogu, kao ni bilo koji dio Srpskog Sarajeva, koje je bilo i ključ rata. Ponovo su propali i uslijedilo je kukanje, a u tome su nenadmašni i nema im ravnih. Prizvali ovu zvijer, zvanu NATO – pakt, da zajedno pokušaju.

Snage za brze intervencije, dobro su upucale svoje oruđe tokom tog ljeta ’95, jer su koristili silno granatiranje muslimana, da bi i oni pucali po nama i pomogli im. Nemilosrdno su nas tukli isto ko i muslimani.

Borci sarajevnsko – romanijskog korpusa VRS: FOTO: FILTER

A onda su nas jedno jutro u zoru zasule te snage za brze intervencije žestokom paljbom, da bi kroz pola sata napali avionima i bobardovali nas. Bilo je guravo to prvo jutro. Strašne eksplozije i neverovatna preciznost. Rika avionskih mitraljeza, koja para uši, baš, kao neki krik iz pakla.

Ali, brzo smo se navikli i na taj jad.

Kad smo vidjeli, da se zvijer ne šali, te da će nas tim svojim napadima oslabiti i da će nas ovi džihadisti za dan poklat i napraviti neviđen masakr i genocid, General je naredio da zarobimo sve NATO snage na našoj teritoriji i svežemo ih za tehniku i predajnike za komunikaciju.

FOTO: Snimak ekrana

Tu se pokazalo svo njihovo junaštvo o kojem silne filmove snimiše i mitove napraviše. Tu su ti američki marinci cvilili ko cukice i tu je bjelu zastavu istakla ta nepobjediva Legija stranaca, koja se navodno nikad nikom nije predala. Postoje i snimci te predaje.

Jednostavno nisu imali šanse protiv ratnika kakvi smo u tom ratu bili mi Srbi u Srpskom Sarajevu, ali i svi Srbi sa ove strane Drine. Prvi smo na čitavom svijetu pobjedili pomahnitalu zvijer sa zapada, te stvorili Republiku Srpsku.

Srpsko Sarajevo i Košare su dva najstrašnija mjesta devedesetih i prvi poraz NATO pakta.

A vi pišite vaše lažljive istorije, kome god hoćete, samo nama nemojte, mi znamo kako cvilite. Napisano u novembru 2018.

Izvor: Bojan Vegara – Fejsbuk stranica


Od istog autora:

Bojan Vegara: Dok sam živ boriću se protiv svakog ko umanjuje i zatire naše Svete Mučenike

Bojan Vegara: Nikada nećemo zaboraviti ko smo, odakle smo i ko su nam komšije

Bojan Vegara: Ja se moj prađede i sad borim


Vezane vijesti:

OFICIR VOJSKE REPUBLIKE SRPSKE: Plavi šlemovi bili zarobljenici, ne taoci

Sarajevsko-romanijski korpus (Sami protiv svih)

Podijelite vijest:

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941.

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pratite nas na društvenim mrežama: