fbpx
Pretraga
Close this search box.
Ж | Ž

Podijelite vijest:

Bijeli Potok, komemoracija 2014

Čišćenje i uređenje spomen-kompleksa u Bijelom Potoku

Udruženje „Bijeli Potok“ – Banja Luka, u okviru priprema za redovni godišnji parastos žrtvama ustaškog terora u Bijelom Potoku, u nedjelju 13. aprila organizovalo je akciju čišćenja i uređenja spomen-kompleksa u Bijelom Potoku.

Akcija je trajala od 11.00 do 13.00 časova, a u akciji  su osim članova Udruženja, učestvovali: učenici OŠ „Stanko Rakita“ Vrbanja, članovi KUD-a 14. Februar iz Debeljaka, članovi Omladinske organizacije MZ Debeljaci i mještani Bijelog Potoka.

U ponedjeljak, 21. aprila, sa početkom u 12.00 časova, kod spomen-obilježja u Bijelom Potoku, uz podršku Administrativne službe Grada Banja Luka, SUBNOR-a i sveštenika SPC, organizujemo redovni godišnji pomen Srbima stradalim u ustaškom pokolju na pravoslavni Vaskrs 05. aprila 1942. godine.

Pozivamo građane da nam se pridruže i obaviještavamo ih da za 21. april organizovan besplatni prevoz sa dva autobusa sa polaskom u 10.00 časova, jedan sa stare autobuske stanice i jedan ispred MZ Debeljaci.

Predsjednik UO Udruženja

Podijelite vijest:

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941.

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pratite nas na društvenim mrežama: