fbpx
Pretraga
Close this search box.
Ж | Ž

Podijelite vijest:

Aleksandar Raković: Današnja Crna Gora je kopija NDH

Iza otimanja crkava i manastira stoji i vatikanska duboka država u nameri da na kraju preuzmu naše crkve i manastire, rekao istoričar Raković.

Aleksandar Raković (Foto: Snimak ekrana/Slavija info TV)

Gost Slavija info TV bio je istoričar dr Aleksandar Raković, viši naučni saradnik Instituta za noviju istoriju Srbije.

Aleksandar Raković je detaljno objasnio kako stoje stvari unutar SPC u Crnoj Gori, kao i stanje u opoziciji o kojoj ima samo reči hvale. Za Mila Đukanovića je rekao da je čovek koji ima demonsku energiju u sebi i da je on konvertit koji može biti bilo šta – samo ne može biti Srbin.

Dr Raković smatra da iza otimanja crkava i manastira stoji i vatikanska duboka država u nameri da na kraju preuzmu naše crkve i manastire pod izgovorom zakupa od strane države Crne Gore. Po rečima Rakovića, krajnji cilj je povezati Dalmaciju sa plemenom Keljmendi u Albaniji i odstraniti pravoslavlje iz Crne Gore. Za dr Rakovića stanje u Crnoj Gori je preslikan model stanja iz nezavisne države Hrvatske.

Pored stanja u Crnoj gori bilo je dosta reči o delovanju ostalih naših suseda na teritoriji Srbija kao i o delovanju naše države van trenutnih republičkih granica.

Pogledajte ceo razgovor:

Izvor: Stanje stvari

Podijelite vijest:

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941.

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pratite nas na društvenim mrežama: