fbpx
Pretraga
Close this search box.
Ж | Ž

Podijelite vijest:

Stazić: Kad su mi u Bleiburgu prijetile „ustaše“ mislio sam da mi neće pomoć ni dragi Bog!

stazic.jpg

Čini se da su za SDP-ovce društvene mreže postale ispušni ventil, kada je riječ o vlastitom mišljenju koje nije uvijek na liniji „službenog stava Vlade“. Nakon što je SDP-ova Marija Lugarić, zamjenica ministra znanosti, obrazovanja i sporta tvitala „Pun mi je kufer lijenih svetih krava iz MZOS-a“, stav o Bleiburgu iznio je zastupnik Nenad Stazić i to na Facebooku.

„E, pa kad me već pitaju, ja im onda i kažem: eto, nisam za to da Hrvatski sabor bude pokrovitelj komemoracije Bleiburga, ako se ona održava tamo gdje dolaze ljudi u ustaškim uniformama. Bio sam jednom, mislim 2001. godine i vidio ih. Djelovali su prijeteće i dobacivali mi. Mislio sam, ako me se ovi dohvate, neće mi pomoći ni dragi Bog. Ali, najgore od svega bi mi bilo to da mi kći mora poslije govoriti kako joj je otac stradao na Bleiburgu“, napisao je Stazić na svom službenom profilu.

Podsjetimo, predsjednik Sabora Boris Šprem nedavno je rekao da ne može zauzimati stajalište o prestanku pokroviteljstva Sabora nad obilježavanjem žrtava Bleiburga. Kako je naglasio prvo treba pričekati sjednicu predsjedništva Sabora.

Izvor: index

 

Podijelite vijest:

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941.

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pratite nas na društvenim mrežama: