fbpx
Претрага
Close this search box.
Ж | Ž

Подијелите вијест:

ПРИВЕДЕН ЈЕДАН ОД НАПАДАЧА НА СРПСКЕ ДЈЕЧАКЕ

Косовска полициjа
Косовска полициjа

Седамнаестогодишњи Албанац из села Горње Кусце приведен jе вечерас због напада на четворицу српских дjечака, потврђено jе Срни у косовскоj полициjи.

Очевици тврде да jе албански младић након вербалног сукоба са српским дjечацима ушао у оближњу продавницу одакле jе узео нож и потом насрнуо на њих.

Након напада на српске дjечаке, Албанац jе побjегао кући, гдjе га jе полициjа пронашла.

Ситуациjа у Горњем Кусцу jе напета, а у селу jе пристутно више од 50 припадника Косовске полициjске службе, међу коjима и припадници специjалне полициjе РОСУ.

Истрага се наставља.

Члан привременог виjећа општине Гњилане Радован Стоjковић рекао jе Срни да jе група албанских дjечака претукла данас у селу Горње Кусце код Гњилана четворицу српских дjечака млађих од 15 година, од коjи су двоjица теже повриjеђена.

Он каже да jе jедан од теже повриjеђених дjечака посjечен ножем по лицу, док су другом тешке повреде нанесене металном шипком, али су обоjица ван животне опасности.

Стоjковић jе додао да су друга двоjица српских дjечака лакше повриjеђени и пуштени на кућно лиjече након што им jе указана љекарска помоћ.

Напад се догодио у 17.30 часова у балон сали у селу Горње Кусце.

 

Извор: srna

 

Везане виjести:

Жак Огар: Рушили и палили, а данас хоће у Унеско

Драгомир Анђелковић: Нови талас сепаратизма

ПРОТЈЕРАЛИ СРБЕ, А САДА ПРОТЈЕРУЈУ И ГРОБОВЕ

Подијелите вијест:

Помозите рад удружења Јадовно 1941.

Напомена: Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одржавају ставове УГ Јадовно 1941. Коментари неприкладног садржаја ће бити обрисани без упозорења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Пратите нас на друштвеним мрежама: