fbpx
Pretraga
Close this search box.
Ж | Ž

Podijelite vijest:

PRIVEDEN JEDAN OD NAPADAČA NA SRPSKE DJEČAKE

Kosovska policija
Kosovska policija

Sedamnaestogodišnji Albanac iz sela Gornje Kusce priveden je večeras zbog napada na četvoricu srpskih dječaka, potvrđeno je Srni u kosovskoj policiji.

Očevici tvrde da je albanski mladić nakon verbalnog sukoba sa srpskim dječacima ušao u obližnju prodavnicu odakle je uzeo nož i potom nasrnuo na njih.

Nakon napada na srpske dječake, Albanac je pobjegao kući, gdje ga je policija pronašla.

Situacija u Gornjem Kuscu je napeta, a u selu je pristutno više od 50 pripadnika Kosovske policijske službe, među kojima i pripadnici specijalne policije ROSU.

Istraga se nastavlja.

Član privremenog vijeća opštine Gnjilane Radovan Stojković rekao je Srni da je grupa albanskih dječaka pretukla danas u selu Gornje Kusce kod Gnjilana četvoricu srpskih dječaka mlađih od 15 godina, od koji su dvojica teže povrijeđena.

On kaže da je jedan od teže povrijeđenih dječaka posječen nožem po licu, dok su drugom teške povrede nanesene metalnom šipkom, ali su obojica van životne opasnosti.

Stojković je dodao da su druga dvojica srpskih dječaka lakše povrijeđeni i pušteni na kućno liječe nakon što im je ukazana ljekarska pomoć.

Napad se dogodio u 17.30 časova u balon sali u selu Gornje Kusce.

 

Izvor: srna

 

Vezane vijesti:

Žak Ogar: Rušili i palili, a danas hoće u Unesko

Dragomir Anđelković: Novi talas separatizma

PROTJERALI SRBE, A SADA PROTJERUJU I GROBOVE

Podijelite vijest:

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941.

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pratite nas na društvenim mrežama: