fbpx
Ж | Ž

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Vesna Pešić besramno vređa sve stradale Srbe: Šta hoće taj Vučić, da stalno parira Srebrenici sa Jasenovcem

„Nije nam ni 90-ih godina bilo lako sa srpskim nacionalizmom. Sada predlažu da se leva obala Save u Beogradu nazove po žrtvama Jasenovca. To je sada već konstantni pokušaj da žrtvama Srebrenice pariraju žrtve Jasenovca, kako bi se „poništila“ Srebrenicu“, rekla je Pešić.

Bivša političarka dosovskog režima i simpatizerka Marinike Tepić u intervjuu za portal „Slobodna Bosna“ nasrnula je na sve stradale Srbe.

„Uvlačio se, s oproštenjem, u du*e zapadnim zemljama da bi bio dobro primljen. SAD su u međuvemenu bile zauzete nekim drugim poslovima, a naročitu podršku Vučić je dobio od Angele Merkel koja je uništila i EU i sve nas. Interesantno je da o svemu ovome ćuti opozicija i da se samo mi antiratni aktivisti iz 90-ih godina okupljamo. Ako se ovo sve zavuče u nacionalistički bunker i ode u totalni i ekstremni nacionalizam, biće to teška borba. Nije nam ni 90-ih godina bilo lako sa srpskim nacionalizmom. Sada predlažu da se leva obala Save u Beogradu nazove po žrtvama Jasenovca. To je sada već konstantni pokušaj da žrtvama Srebrenice pariraju žrtve Jasenovca, kako bi se „poništila“ Srebrenicu. Biće teško jer se Vučić vratio na svoju staru, radikalnu poziciju i vi u Sarajevu i u BiH znate šta to znači i ne moram vam objašnjavati„, rekla je Vesna Pešić za Slobodnu Bosnu prenosi Informer.

Izvor: IN4S

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941.

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pratite nas na društvenim mrežama: