Ж | Ž

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Srbin odbio da glumi u Holivudu

Srpskoj javnosti je ovaj glumac postao poznat po ulozi u seriji „Ubice mog oca“. Aleksandar Filimonović tumačio je lik tenisera Dejana, dečka ubijene Milice.

Aleksandar Filimonović
Aleksandar Filimonović

Njegova uloga u ovom ostvarenju nije bila mala, a Aleksandar je skrenuo pažnju na sebe. On već neko vreme živi u Americi, ima 34 godine, član je MENSE i govori nekoliko jezika. Upravo na tamošnjem tlu dobio je jednu, iole nepristojnu ponudu.

– Povodom audicije na koju sam odbio da odem gde su Srbi tendeciozno loše prikazani. Zvao sam agenta, a on mi kaže- Znaš Aleks, kad si mi pre neki dan odbio audiciju za koju sam se baš iscimao da ti obezbedim, ni malo mi nije bio prijatan osećaj. Ali znaš, veoma te poštujem kao čoveka, u ovom poslu naći ljude moralno čiste je neviđena retkost. Nisam srećan zbog onoga, ali sad postajemo pravi prijatelji- preneo je Aleksandar reči svog menadžera.

Filimonović je poručio da nije hteo da prihvati ulogu u kojoj su Srbi loše prikazani samo da bi na osnovu nje postigao veći uspeh u karijeri.

– Ako prodamo svoja moralna načela zarad bilo čega, makar nečeg dobrog, posadili smo seme nesreće koje ce proklijati i ucrniti sve za šta smo se borili. Prođe par dana, podigne čovek glavu i nastavi dalje, sa osmehom, ostao sam čist i ako uspem ovde, svet će videti pravi primer onog najlepšeg srpskog i ljudskog, ono što svi u sebi imamo i za šta je najvažnije da se borimo- napisao je Aleksandar u svom obraćanju na mreži „Fejsbuk“.

(Blic)

Izvor: BN Televizija

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941. uplatom preko PayPal-a:

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pratite nas na društvenim mrežama: