Ж | Ž

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

SNP Izbor je naš: Sabor u Nikšiću pokazao da nema države koja može razoriti Crkvu

NEKI TVRDE DA JE ĐUKANOVIĆ VIZIONAR, AKO JESTE – MISLI LI NA SVOJU DECU I O `ŠKRGUTU ZUBA`?

* Da li je predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović ponosan što je stvorio razloge i situaciju da se dignu mošti Svetog Vasilija Ostroškog i donesu u Hram u Nikšić?

* Da li bi zaista Đukanović bio zadovoljan i srećan, kada bi razorio Srpsku Pravoslavnu Crkvu u Crnoj Gori? A ne može da je razori

_____________________________________________________________________

        SNP Izbor je naš smatra da je crkveno-narodni sabor, održan u Hramu Svetog Vasilija Ostroškog u Nikšiću, pokazao jedinstvo naroda i crkve, da su oni jedno, i da nema te države koja može razoriti Crkvu, a narod učiniti skupom pojedinaca, otkinutim od duhovnog, istorijskog i životnog korijena.

        Naprotiv, prije će se desiti da narod izgradi državu koju će voljeti, a ona će znati zaštititi istinske i neprolazne vrijednosti.

        Crkveno-narodni sabor je organizovan, kako bi bila poslata poruka da je ideja otimanja imovine SPC u Crnoj Gori, suluda i da se tako nešto ne pokušava učiniti.

        Da li je predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović ponosan što je stvorio razloge i situaciju da se dignu mošti Svetog Vasilija Ostroškog i donesu u Hram u Nikšić?

        Da li bi zaista predsjednik Đukanović bio zadovoljan i srećan, kada bi razorio Srpsku Pravoslavnu Crkvu u Crnoj Gori?

        A ne može da je razori.

        Neki kažu da je predsjednik Đukanović vizionar. Ako je to tako, onda slušajući poruke sa sabora, ne samo da će misliti na svoju djecu i nerođene potomke, već će svoju pažnju i razmišljanja usmjeriti ka smrti.

        Takvo razmišljanje će ga navesti na najbolje odluke. Pomoći mu da izabere vječnost i ljepotu ili „škrguta zuba“.

        Iako je spriječen dolazak velikog broja vjernika iz Republike Srpske i Srbije na sabor u Nikšiću, a Srpski član u Predsjedništvu BiH, Milorad Dodik, to nazvao činom nepoštovanja i lošom porukom za region, nisu mogli spriječiti da veliki broj vjerujućih iz regiona u molitvi i preko nje budu sa svima onima koji su na Saboru, a iz Banja Luke da se kaže: živjela Crna Gora, Srpska i Srbija, živjeli Srbi.

        I neka bude mir na zemlji i dobra volja među ljudima. 

        (saopštenje SNP Izbor je naš)

Izvor: FAKTI

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941. uplatom preko PayPal-a:

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pratite nas na društvenim mrežama: