Od 24. Juna 1941, Dana sjećanja na Jadovno, prošlo je:

JADOVNIČANI PORUČUJU:

Teče 80-ta godina od početka Pokolja, genocida počinjenog nad srpskim narodom od strane NDH. Osamdeset godina od tragedije na Velebitu, ličkom polju, ostrvu Pagu. Ako Bog da, sabraćemo se 19. juna 2021. kod Šaranove jame.

 

Poziv građanima RS: Imate imovinu u Tomislavgradu, javite se odmah

Datum objave: utorak, 9 februara, 2016
Veličina slova: A- A+

Karikatura_Tomislavgrad

Poziv Federalne geodetske uprave građanima Republike Srpske da do 19. februara prijave svoja prava na nekretnine u zemljišnoknjižnoj kancelariji Opštinskog suda u Livnu, Odeljenje suda Tomislavgrad

SARAJEVO – Federalna geodetska uprava za imovinsko-pravne poslove pozvala je sve građane Republike Srpske koje imaju nekretnine u katastarskim opštinama Kolo, Kovači i Ćavarov Stan u opštini Tomislavgrad da prijave svoja prava na nekretnine u Zemljišnoknjižnoj kancelariji Opštinskog suda u Livnu, Odeljenje suda Tomislavgrad, najkasnije do 19. februara.

Osobe koje polažu pravo na nekretnine su dužne da dostave dva primerka dokaza svog vlasništva ili drugog prava, a u slučaju potrebe pribavljanja dodatnih dokaza, na njihov osnovan zahtev rok će se produžiti najmanje za 90 narednih dana.

Sve osobe, kako je prenela agencija Srna, koje imaju nekretnine u ovim katastarskim opštinama treba da provere prenos svoga vlasništva iz Knjige položenih ugovora i Knjige etažnog vlasništva u elektronskoj zemljišnoj knjizi kako bi osigurala apsolutnu zaštitu svojih prava.

Svi upisi u zemljišne knjige za katastarske opštine, koje su predmet uspostavljanja ili zamene zemljišne knjige, a u okviru “Projekta registracije nekretnina”, sprovodiće se bez naplate sudskih taksi.

Za više informacija građani mogu da kontaktiraju Janju Krstanović, zemljišnoknjižnog referenta Opštinskog suda u Livnu, Odeljenje suda u Tomislavgradu, na telefon 034/354-629, a dodatne informacije o Projektu registracije nekretnina mogu se zatražiti putem mejla info@fgu.com.ba.

ADRESA ZA PRIJAVE

Prijave se sprovode u Zemljišnoknjižnoj kancelariji Opštinskog suda u Livnu, u odeljenju suda u Tomislavgradu, na adresi Kralja Zvonimira bb, 80240 Tomislavgrad, svakim radnim danom od 8.30 do 14.30 časova, a podneske je moguće dostaviti i poštom na istu adresu, navodi se u Federalnoj upravi za geodetske i imovinsko-pravne poslove.

Izvor: NOVOSTI

 


Tagovi:

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941.

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani vez upozorenja.

KOMENTARI

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Top