Ж | Ž
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on vk
Share on email

Podijelite vijest:

Poziv djeci poginulih i nestalih da se jave na konkurs

065394Republička organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila pozvala je djecu poginulih i nestalih boraca koja su zainteresovana za rješavanje pitanja zaposlenja da se jave na konkurs koji je objavljen u dnevnom listu “Glas Srpske”, a koji je otvoren do 3. juna.

“Pozivamo svu djecu sa visokom stručnom spremom koja treba da odrade pripravnički staž, posebno prosvjetnog smjera, kao i svu drugu djecu zainteresovanu za projekte samozapošljavanja kod poslodavaca da se jave u naše prostorije”, navodi se u saopštenju ove organizacije.

U “Glasu Srpske” juče je objavljen Javni poziv poslodavcima i nezaposlenim licima za korištenje sredstava po projektima zapošljavanja u 2016. godini i to Projekat podrške zapošljavanju i samozapošljavanju djece poginulih boraca, ratnih vojnih invalida i nezaposlenih demobilisanih boraca Vojske Republike Srpske u 2016. godini “Zajedno do posla”.

Radio Televizija Republike Srpske

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on vk
Share on email

Podijelite vijest:

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941. uplatom preko PayPal-a:

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pratite nas na društvenim mrežama: