fbpx
Ж | Ž

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Poziv djeci poginulih i nestalih da se jave na konkurs

065394Republička organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila pozvala je djecu poginulih i nestalih boraca koja su zainteresovana za rješavanje pitanja zaposlenja da se jave na konkurs koji je objavljen u dnevnom listu „Glas Srpske“, a koji je otvoren do 3. juna.

„Pozivamo svu djecu sa visokom stručnom spremom koja treba da odrade pripravnički staž, posebno prosvjetnog smjera, kao i svu drugu djecu zainteresovanu za projekte samozapošljavanja kod poslodavaca da se jave u naše prostorije“, navodi se u saopštenju ove organizacije.

U „Glasu Srpske“ juče je objavljen Javni poziv poslodavcima i nezaposlenim licima za korištenje sredstava po projektima zapošljavanja u 2016. godini i to Projekat podrške zapošljavanju i samozapošljavanju djece poginulih boraca, ratnih vojnih invalida i nezaposlenih demobilisanih boraca Vojske Republike Srpske u 2016. godini „Zajedno do posla“.

Radio Televizija Republike Srpske

 

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941.

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pratite nas na društvenim mrežama: