fbpx
Ж | Ž

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Potčinjenost Zapadu je uzrok svih naših muka

Vladimir Kršljanin
Vladimir Kršljanin

Piše: Vladimir Kršljanin

Zapad je po svojoj prirodi korumpiran i korumpirajući. Stoga on nije „dobar“ ni prema kome. Zapad ljude, narode i države potčinjava.

Zapad vodi krstaške, osvajačke, kolonijalne, agresivne i specijalne ratove. Zapad teži da podjarmi ceo svet, a pravoslavnu civilizaciju, od koje je nastao, kao njena antiteza, teži da uništi.

Zapad je na nas izvršio tri genocidne agresije u 20. veku. Sve do poslednje, moglo se, uz opreznost, koje nikad dovoljno, sa Zapadom trgovati – jer zapadne sile nisu bile jedinstvene, čak su i ratovale među sobom.

U poslednjoj agresiji, 90-ih, u kojoj nam je razbio i podelio zemlju, Zapad je prvi put u svojoj istoriji, potpuno ujedinjen, stao protiv Srbije. Od tada, sa Zapadom se više ne može ni trgovati, jer će posle svoje otvorene agresije, Zapad trajno Srbiju doživljavati kao neprijatelja. Trajno – bar dok postoji NATO. I kao žrtvu i svedoka svojih nedela, Zapad će težiti ili da Srbiju uništi, ili da je izmeni do neprepoznatljivosti – da joj izmeni duhovnost i identitet, a to je isto kao uništenje.

Zapad nam je, kada nas je 5. oktobra 2000. porazio, nametnuo politički, ekonomski, finansijski, medijski, kulturni i bezbednosni sistem koji odgovara Zapadu i koji se samoreprodukuje. I kad god pomislimo da sistem nije dobar jer još nije „kao u razvijenim zapadnim zemljama“, pravimo suštinsku grešku. Sa stanovišta njegovih tvoraca, ovo je potpuno zapadni sistem i on potuno savršeno funkcioniše. To je verzija za kolonije. Hoćete da se pridružite Zapadu? Dobrodošli, evo vam pravila kako se postaje kolonija. Da biste nešto pozitivno naučili od Zapada i od njegovog iskustva, morate to učiniti sami, svojom pameću i voljom, a nikako po pravilima koje vam Zapad nameće.

Kao što znamo, a ili se plašimo da priznamo, ili nam je zabranjeno da o tome govorimo, i sve ono baš najgore: kriminal, trgovina drogom i ljudskim organima, prostitucija, ustaški i „islamski“ terorizam i ratni zločini, kao i svi oblici korupcije, pljačke i društvene nepravde, stvoreni su na Zapadu ili su kontrolisani od strane Zapada.

Pokušaj da se istim metodom i ponovo ujedinjen, Zapad usmeri i na Rusiju, ne samo da nema istog uspeha kao u slučaju Srbije, nego se vraća Zapadu kao bumerang. Jedinstvo Zapada i čitav njegov agresivni sistem, dovedeni su u pitanje.

Na predstojećim izborima Srbija se neće rešiti potčinjenosti Zapadu. To nije tema ni jednih izbora od 2000. naovamo, baš zato što smo potčinjeni Zapadu. U sistemu potčinjenosti nije moguće stvoriti partiju koja bi i zastupala interese naroda i bila favorit.

I uopšte, da bismo dobili bitku protiv potčinjenosti, moramo je prvo povesti. Svako od nas pojedinačno i svi mi zajedno, moramo svakog dana i u svakoj prilici delovati protiv najvećeg i najdestruktivnijeg poniženja koje smo doživeli u istoriji – da mu svakog dana iskazujemo divljenje i trudimo se da sledimo uputstva onoga ko nam je naneo najveća zla i nastavlja da to čini.

A onda će i izbori početi da nam daju očekivane rezultate, bez obzira ko na njima pobedi…

Izvor: Intermagazin

Oznake: Kršljanin, Zapad, agresija, NATO, kolonija

 

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Pomozi rad udruženja Jadovno 1941. uplatom preko PayPal-a:

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pratite nas na društvenim mrežama: