fbpx
Ж | Ž

Podijelite vijest:

Portal hrvatskih branitelja: Tko je dopustio četnički dernek u sred Hrvatske?!

U sklopu manifestacije Zelena noć, koju organizuje jedini srpski klub na Kordunu NK „Petrova gora“, održano je tradicionalno zabavno veče u lovačkom domu „Muljava“. Manifestaciji je prisustvovalo oko 1000 Srba i njihovih prijatelja Hrvata, – navodi udruženje Saveza Srba iz regiona.

Manifestacija Zelena noć je već tradicionalno okupljanje uglavnom raseljenih Srba Kordunaša, koja se održava jednom godišnje u toku letnjeg perioda.

https://youtu.be/Athjd-_fGB8

Međutim, upravo ova manifestacija je poslužila kao povod hrvatskim ekstremistima da izjednače svoje neonacističke i neoustaške marifetluke sa ovom manifestacijom kao jednake po težini jer su tobože Srbi pevali četničke pesme.

Sav progon i genocid nad  Srbima na prostorima Hrvatske kao i divljanje neoustaša poslednjih godina, je jednak po mišljenju hrvatskih neonacista jednoj pesmi Bore Drljače.

Tekst prenosimo u celini i originalu:

Na snimci objavljenoj na You Tube-u vidi se zabava koja je organizirana u Muljavi u vlasništvu državnog poduzeća Hrvatske šume, općine Vojnić, Karlovačke županije i Republike Hrvatske?!?

Riječ je o manifestaciji pod nazivom Zelena noć koja se održala krajem srpnja ove godine. U stvari riječ je o četničkom derneku i naricanjem za SAO Krajinom i poginulim Jovanom koji je život dao za Krajinu.

Na skupu su bili i Janko Velimirović, zamjenik Save Štrpca u organizaciji Veritas a prisutan je bio i Miodrag Linta, vjenčani kum notornog Bore Rkamana, zastupnika u Parlamentu Srbije iz stranke četničkog vojvode Tomislava Nikolića.

Na kraju snimke jasno se čuje pjesma o Jovanu Dalmatincu koji je poginuo za Krajinu i vidljivo je kako publika pjeva i podržava pjesmu u potpunom deliriju.

Tko je dopustio ovaj četnički dernek u sred Hrvatske u prostorijama u vlasništvu državnih tvrtki?? U kakvoj mi to državi živimo, dok istodobno Vlada namjerava skinuti ploču herojima HOS-a u Jasenovcu?

portal.braniteljski-forum.com

Izvor: VIDOVDAN

Podijelite vijest:

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941.

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pratite nas na društvenim mrežama: