fbpx
Претрага
Close this search box.
Ж | Ž

Подијелите вијест:

Октобар 14-ти, Србија. Дан када је Нацистичку заставу заштитила ФИФА и амерички пасош

English

Величати jедну од нацистичких држава у Београду, у Србиjи, где су немци Нацисти убили преко 2 милиона Срба, jе монструозан акт – пре свега…. 

Октобар 14-ти, Србиjа. Дан када jе Нацистичку заставу заштитила ФИФА и амерички пасош

 Одиграо се фудбалски меч у Београду између Србиjе и Албаниjе. Меч се сматрао рискантним. Ипак, све jе деловало мирно, иако су Албанци, имаjући подршку и помоћ од стране НАТО-а и САД-а, илегалнегално украли Косово и Метохиjу, али и проузроковали и проблеме у другим деловима Србиjе, такође. Али, Срби су толерантни. Генерално мишљење било jе ‘Спорт jе ту за игру и забаву, па – нека бољи победи’.
Током меча, Албанци су лансирали дрон коjи jе преносио заставу. Атмосфера jе ‘експлодирала’, и отпочела jе туча на терену.
То jе слика коjу званични медиjи преносе извештаваjући о инциденту, а свет то ‘гута’ размишљаjући: ‘ А, Срби, увек проблеми са њима’.
Хаjде да застанемо овде и отворимо очи. Да ли сте видели заставу изнад стадиона? Да ли знате како изгледа Албанска застава? Потражите преко ‘Гугла’! Или погледаjте овде:
Али – чиjа jе онда застава коjу су Албанци (не било коjи Албанци, већ брат албанског премиjера! Олси Рама!) лансирали (прет)прошле ноћи у Београду, што jе и испровоцирало реакциjу?
(Узгред буди речено – горе поменути Олси Рама jе грађанин САД-а, поседуjе амерички пасош, и запосленик jе Џорџа Сороша. Проверите на ‘Гуглу’!) Рама jе пуштен из притвора после jедног позива из Америчке амбасаде, и сасвим несметано се вратио за Албаниjу.
Застава коjу су презентовали уз помоћ дрона jе застава ‘Нове, Велике Албаниjе’, ноторно нацистички пропратно створене државе.
(погледати видео и фотографиjу испод)

Октобар 14-ти, Србиjа. Дан када jе Нацистичку заставу заштитила ФИФА и амерички пасош

Мапа ‘Велике Албаниjе’ и два човека: први, с лева jе Албански премиjер Исмаиљ Ћемали; албански националиста и фанатик Иса Бољетини, Бољетинац (право име: Иса Шаља. Болетинац/Шаља)- коjи jе претио да ће спалити све до jедну српску кућу након што jе Русиjа отворила своj конзулат у Митровици 7. Маjа 1902. године

Октобар 14-ти, Србиjа. Дан када jе Нацистичку заставу заштитила ФИФА и амерички пасош

‘Велика Албаниjа’ jе била Хитлерова нацистички пропратно смишљена држава. Величаjући Нацистичку државу у београду, у Србиjи, где су нацисти убили преко 2 милиона Срба, Јевреjа и Рома, jе пре свега монструозан чин.
Још jедна трагедиjа се десила истог дана у Октобру. Нацистичка Немачка jе започела jедан од наjбруталниjих масакара/покоља у XX веку, у Краљеву, где jе погубљено 7 до 8000 цивила.
Убиства су започела  14.-15. oктобра.
На исти дан, ови албански индоктринирани монструми су дошли у Србиjу машући са њиховом нацистичком државом из Другог Светског рата!
Случаjност? Не. То jе више него болесно.

Упознаjте се са ‘Великом Албаниjом’ то jест Шћипериjа (не, то ниjе пежоратив. То jе онако како Албанци сами себе називаjу. Проверите преко ‘Гугла’ или погледаjте пример:  Wikipedia: Albania (чуjе се као/ælˈbeɪniə/, al-bay-nee-ə, или понекад /ɔːlˈbeɪniə/, awl-bay-nee-ə; Albanian: Shqipëri/Shqipëria; Gheg Albanian:Shqipni/Shqipnia), званично позната као Република Албаниjа (Albanian: Republika e Shqipërisë; албански изговор), наjвероватниjе искључиво нацистичка држава чиjа застава jе несметано уздигнута и пуштена да се прослави од стране Албанаца и ФИФЕ, глобалних медиjа.
‘Велика Албаниjа’ то jест ‘Нова Албаниjа’: На 6. Април 1941, Нацистичка Немачка и ‘силе осовине’ извршиле су инвазиjу на Југославиjу, Операциjа ‘Казна’, а Грчка коjа jе принудно проузроковала капитулациjу Југославиjе 17., и Грчке 23. октобра. Југославиjа jе накнадно окупирана и раскомадана. ‘Силе Осовине’ успоставиле су ‘Велику Албаниjу’ или ти ‘ Велику Шћипериjу’ на рачун Србиjе и Црне Горе. Териториjа Црне Горе jе припоjена анексиjом Великоj Албаниjи. Од Србиjе, Велика Албаниjа  окупирала jе Косово и Метохиjу, заjедно са западним делом Јужне Србиjе, коjа jе сада део Македониjе, а пак део коjи jе део Старе Србиjе (Древне Србиjе). Оваj Косовско-метохиjски регион и околна  териториjа припоjени Великоj Албаниjи, названи су ‘Нова Албаниjа’.
Да би створили етнички чисто Шиптарско Косово, коjи Албанци зову Косово, Шиптари (Албанци) су покренули светски-распростањену кампању о етничког чишћења и геноцида. Над етничким Србима на подручjу Косова и Метохиjе извршен jе масакр, и њихови домови су спаљени, а преживели су наjурени и протерани у склопу политике етничког истребљења и геноцида.
Албанци са Косова су у 21. Waffen Gebirgs дивизиjи “Skanderbeg” починили су ратне злочине и геноцид против Србске Православне популациjе на Косову. Планирали су и спровели злочине против човечности на Косову. Православни Срби са Косова били су жртве тог етничког чишћења и геноцида. Оваj геноцид jе имао да допринесе шиптарском циљу и политици да се створи етнички чисто, шиптарско Косово, у покушаjу да се створи ‘Велика Шћипериjа’ тj. ‘ Велика Албаниjа’.

Наоружани оружjем коjе су их снадбели Италиjани, Албанци су нагрнули против беспомоћних староседеоца, неке људе убиjаjући, друге протеруjући у збегове у планине. И други српски мештани су нападани, а имовина поjединаца и заjедница jе или конфискована или уништавана. И до дан данас немогуће jе установити тачан броj жртава тих варварских недела, али се процењуjе да jе броj између наjмање 30.000 – 40.000 погубљено без трага.
Бедри Пеjани, муслимански вођа Албанског Националног комитета, позвао jе на истребљење српских православних Хришћана на Косову и Метохиjи, и на униjу ‘Велике Албаниjе’ са Босном и Херцеговином и са Рашком (Санџаком) коjи jе региjа Србиjе – у ‘Велику исламску државу’. Велики муфтиjа Јерусалимски, Haj Amin El Husseini jе представио план коjим jе он одобрио као почетак интереса Ислама. Као што можемо увидети, таj сан jе и текако живописан чак и данас.

Октобар 14-ти, Србиjа. Дан када jе Нацистичку заставу заштитила ФИФА и амерички пасош

Албанци у Скендербеговоj дивизиjи су већином били муслимани, припадници Бекташи и Суни исламских секти. Историчар Л. Х. Ставрианос, у “Балкан од 1453.″, описао jе геноцид почињен над православним Србима од стране Шиптара Скендербегове дивизиjе овим речима: ‘Југословенски Албанци, организовани у своjу фашистичку Скендербегову дивизиjу, починили су неописив масакр над Србима’ – L.S. Stavrianos: The Balkan since 1453, N.Y./ London 1958.
Балкански историчар Robert Lee Wolff/Роберт Ли Вулф, у ‘Балкан нашег времена’, описао jе геноцид извршен над косовским Србима од стране Шиптара 21. Waffen Gebirgs дивизиjе SS-а Skenderbeg као на следећи начин:
‘У региjама анексираним од стране Албанаца, њихова такозвана Скендербегова дивизиjа, састављена од припадника албанске мањине у Југославиjи, масакрирала jе Србе некажњиво’.
Нимбергов Трибунал за ратне злочине прогласио jе Shutzstaffel  тj.  SS као криминалну организациjу, и сваког припадника SS-а jе требало сматрати ратним злочинцем кривим за ‘планирање и извршавање злочина против човечности’.
Ових дана Србиjа се припрема за обележавање успешног извршења ‘Операциjе Београд’, коjа jе окончала 1287 дана дугу окупациjу од стране Немачке и Хрватске (десна страна обале Саве, данашњи Земун, Нови Београд, постали су, вољом Немачке, део jош jедне пропратно нацистичке државне творевине – НДХ тj. Независне Државе Хрватске). Независноj Држави Хрватскоj jе од стране многих историчара приписивано jе да jе од оних коjе су починиле наjстражниjе злочине икад, с тим да се наjужасниjи геноцид  и одигравао у њоj, под окриљем логора смрти ‘Јасеновац’, ‘Старо Саjмиште’, и ‘Јадовно’ комплексу, уз то да jе у њоj био и jединствен и први логор смрти за децу (Србску) – ‘Сисак’.
Величати jедну од нацистичких држава у Београду, у Србиjи, где су немци Нацисти убили преко 2 милиона Срба, jе монструозан акт – пре свега.
Такође, између 13.-15. Октобра, Албански покровитељ, НАЦИСТИЧКА Немачка jе започела jедан од наjбруталниjих масакара у XX веку, у Краљеву, када су погубили 7000 – 8000 цивила.
Фотографиjа: Почетак  Wehrmacht-овог масакра у српском Драгинечу и Краљеву, 13. – 15. октобра 1941. године(Убиjених  7700).

Октобар 14-ти, Србиjа. Дан када jе Нацистичку заставу заштитила ФИФА и амерички пасош

Убиства су започела 14 – 15. Октобра
На исти дан, ови провокатори су дошли у Србиjу машући заставама њихове нацистичке државе из Другог светског рата.
Коинциденциjа? Не веруjем.
Значаjно jе да се инцидент одиграо када се цела Србиjа, имаjући Београд за престоницу, припрема за два важна догађаjа: посету Руског председника Владимира Путина 16. октобра, и друга, али повезана – обележавање 70-огодишњице ослобођења Београда од  окупациjе од стране Нацистичке Немачке.
Самим тим, српски играч Стефан Митровић jе антифашистички хероj, а његов акт повлачења нацистичке заставе на доле – jе чин борбе против нацизма и фашизма. А уколико издизање НАЦИСТИЧКЕ заставе не буде довољно jак разлог да се албански тимови повуку са такмичења и интернационалних мечева, то ће бити тужна потврда извесних гласина да jе ФИФА изгубила сва морална начела и кредибилитет.

Извор: КМ Новине

 

Везане виjести:

УСКОРО СЈЕДНИЦА СКУПШТИНСКОГ ОДБОРА О АЛБАНСКИМ ЗЛОЧИНИМА

Затвореници из логора Ликовац пребацивани у „жуту кућу”

СРПСКЕ ЖРТВЕ УБИЈЕНЕ У МИРУ

 

Подијелите вијест:

Помозите рад удружења Јадовно 1941.

Напомена: Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одржавају ставове УГ Јадовно 1941. Коментари неприкладног садржаја ће бити обрисани без упозорења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Пратите нас на друштвеним мрежама: