Ж | Ž

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Od koga sad Voker „oslobađa“ Kosovo?

Opet gledam Vilijema Vokera kako dolazi na Kosovo! To je isto kao da ponovo gledam kako trgaju krstove sa naših crkava i ubijaju nevine Srbe, jer čim je on tu, verujem da se ništa bolje od toga i ne sprema. Govorio je o tome kako ima „neki novi projekat“ ujedinjenja svih Albanaca u cilju osvajanja Kosova.

Milan Ružić
Milan Ružić

Ako vi gospodine Voker, a „vi“ namerno pišem malim slovom, jer veliko ne zaslužujete, radite na njihovom ujedinjenju radi „oslobađanja“ Kosova, meni onda par stvari tu nije jasno. Od koga „oslobađate“ Kosovo, ako vi tvrdite da je ono nezavisna država? Ispada da ujedinjujete sve Albance da Kosovo „oslobode“ od samih sebe! Tako to izgleda kada neko sluša vaše rezonovanje i po njemu zaključuje! A ukoliko mislite na „oslobađanje“ Kosova od Srba, a mislite, kako ga planirate „osloboditi“ ako ono nije okupirano? Dakle, prvo bismo mi morali okupirati Kosovo, za čim apsolutno nema razloga, jer – zašto bismo okupirali svoju teritoriju? Na Kosovu se nalazi jedan jedini okupator, a to su oni koji su nad Srbima vršili zločine! Vi ćete sad njima da pomažete?! Čim pomažete stranu koja silom želi nešto da učini, onda ste saučesnik, a ne dobročinitelj!

Ne znam da li je vama jasno, gospodine Voker, da vi niste Albanac? Isto tako, ne znam da li vam je jasno da se vaša karijera političara nekad mora završiti? Mada, iskreno govoreći, vi nikad niste ni bili političar. Uvek ste bili onaj neko ko služi za opanjkavanje Srba i ko radi na njihovu štetu, bez ikakve svesti i osvrta na to po koju cenu, koga i sa kim se ujedinjujete.

Morate znati i to, gospodine Voker, da ste upravo vi zaslužni za to što je Srbija bombardovana! Tada je bombardovano i to isto Kosovo koje sad „oslobađate“ i u tom bombardovanju ste ubijali i Albance. Ne treba nikome vaša pomoć da se neko posvađa, jer su vaši prethodni rezultati doveli do toga da mi to možemo sami da zakuvamo kad god hoćemo, ali ne želimo, ako ni zbog čega drugog, a ono u inat vama i vama sličnima koji živite od tuđe nesreće!

Zašto ne odete da oslobodite Teksas? Tamo ima i materijala i raspoloženja za tako nešto. Zašto baš Kosovo? Zašto baš Srbi? Moramo li uvek mi da trpimo tuđe greške i zamisli? Jesmo li mi Srbi pretplaćeni na tu vašu zlobu? Voleo bih da znam čime smo to zaslužili?

Vaše „oslobađanje“ Kosova ima isto toliko smisla kao kada bih ja došao u Ameriku, a političkog znanja imam koliko i vi, dakle – nimalo, da oslobodim Vajoming, jer smatram da je on okupiran, s tim da ja ne bih mnogo grešio! Evo, što duže pišem, sve više shvatam da su vaši tamo radili isto što i vi na Kosovu. Prvo je Vajoming „oslobođen“ od Indijanaca, pa su na njega polagale pravo Španija, Francuska i Engleska. Amerikanci su tu teritoriju dobili sporazumom sa Englezima, dakle, sa narodom čija to zemlja nije bila, već su je na silu osvojili! Zaista bi neko mogao posumnjati u to da su SAD simbol slobode, kao što imate običaj da kažete. Za mene su simbol stradanja, najpre mog naroda, a onda i onog čiju ste zemlju oteli kako biste gradili „zemlju slobode“!

I ne znam šta bih vam dalje rekao, gospodine Vokeru, ako vam ovo nije dovoljno. Molio bih vas da prvo sebe „oslobodite“ tih namera koje se ne mogu realizovati bez krvi. Ako u tome ne uspete, postoje ljudi koji se zovu psihijatri i koji bi znali šta treba učiniti, pa nemojte da vas mrzi, već skoknite do jednog za vaše i naše dobro. Dodao bih da ja vas, kao hrišćanin, ne mogu mrzeti, već mi je žao što postoji neko ko živi od mržnje i tuđe krvi. Za vas bi bilo dobro kada biste otišli da kleknete pred grobove silnih Srba i Albanaca koje je zatro vaš prethodni „projekat“. Ne bih vam ništa više savetovao, već bih, kada vi već svoje nećete, želeo da priznam jedan svoj zločin, a to je da jesam kriv za to što sam vas u ovom tekstu više puta nazvao „gospodinom“. Nisam mogao veći zločin prema toj reči i tituli učiniti trošivši je na vas, tj. na jedan konkretan dokaz obrnutog smera Darvinove teorije koji je sramota za svaki stupanj evolucije. I znajte da ove reči, s obzirom na vaša nedela i ono što zaslužujete, nisu uvrede, već komplimenti.

Autor: Milan Ružić

Izvor: ISKRA

Vezane vijesti:

Bombe su padale, a vi ste se smejali | Jadovno 1941.

Visoki Dečani | Jadovno 1941.

Ko će te ljude pamtiti ako mi nećemo? | Jadovno 1941.

Genocid – najjeftinija antisrpska reč | Jadovno 1941.

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941. uplatom preko PayPal-a:

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pratite nas na društvenim mrežama: