Ж | Ž

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Livanjsko veče i skupština Udruženja

Ognjena Marija LivanjskaU subotu 12. marta t.g. u sali KC Čukarica održana je Šesta sednica Skupštine Udruženja Ognjena Marija Livanjska. Skup je blagoslovio otac Mirko Jamedžija.

Nakon usvajanja Dnevnog reda i izbora članova radnih tela, Skupština je verifikovala prijem u članstvo novih 26 članova, usvojila Godišnji izveštaj o radu sa finansijskim izveštajem za 2015. godinu, kao i Plan rada za 2016. godinu.

U konstruktivnoj atmosferi razgovaralo se o novim aktivnostima koje bi mogle doprineti boljem položaju livanjskih Srba, aktivnijem uključenju u rešavanje pitanja od interesa za život srpske zajednice, kao i očuvanje njihove imovine.

Skupštini je prisustvovao i zamenik predsednika Odbora za dijasporu Skupštine Republike Srbije, gospodin Miodrag Linta, koji se obratio prisutnima informacijama o pokretanju mesečnika Srpsko kolo, kao i akciji evidentiranja imovine izbeglih i raseljenih Srba, razlozima njenog pokretanja i načinu realizacije.

Nakon Skupštine, u restoranu Vaša trpeza nastavljeno je druženja Livnjaka, do kasnih večernjih sati. Livanjsko veče obeleženo je prisnim razgovorom zemljaka, uz diskretnu muziku i dobro posluženje. Bila je to lepa prilika da se posle mnogo godina sretnu ljudi koji se dugo nisu videli.

Ovom prilikom zahvaljujemo se vlasniku restorana Vladimiru Šunjki i osoblju na ljubaznosti.

Udruženje Ognjena Marija Livanjska

 

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941. uplatom preko PayPal-a:

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pratite nas na društvenim mrežama: