Konkurs za učeničke stipendije 2017 / 2018. školska godina

Datum objave: četvrtak, 8 juna, 2017
Objavljeno u Kordun
Veličina slova: A- A+

Fondacija Ana i Vlade Divac, raspisala je Konkurs za dodjelu stipendija učenicima za školsku 2017 / 2018. godinu, čiji je barem jedan roditelj/staratelj imao izbjeglički status u RS, a izbjegao je iz RH slijedećih općina:

Benkovac, VojnićVrginmost, Glina, Gračac, Dvor, Donji Lapac, Drniš, Knin, Korenica, Kostajnica, Krnjak, Obrovac, Petrinja, PlaškiSlunj, Zadar, Caprag, Grubišno Polje, Daruvar, Okučani, Pakrac, Slatina, Beli Manastir, Vukovar, Dalj, Mirkovci, Tenja.

Svi uslovi Konkursa – otvoren do 16. juna 2017. godine, se mogu vidjeti na sajtu Fondacije –www.divac.com

Pozivamo sve Vas, da informišete – obavijestite ( i proslijedite ovaj meil) rođake, prijetelje, poznanike i sve Kordunaše, u vašem okruženju i šire, koji imaju djecu školskog uzrasta I, II i III razred srednje škole, a istima je neophodna finansijska pomoć i ispunjavaju uslove Konkursa da se prijave na isti.

Očekujući da zajednički pomognemo ( toliko malo ) , onima kojima je potrebna pomoć, unaprijed se zahvaljujemo na uloženom trudu i utrošenom vremenu.

S poštovanjem uz srdačan i prijateljski pozdrav,

Upravni odbor.

Zavičajni Klub Kordunaša

Nehruova 51 / A – 11 070 Beograd
Pomozite rad udruženja Jadovno 1941.

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani vez upozorenja.

KOMENTARI

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Top