fbpx
Pretraga
Close this search box.
Ж | Ž

Podijelite vijest:

Javni pozivi za kupovinu stanova za izbeglice iz BiH i Hrvatske u okviru Regionalnog stambenog programa

Komeserijat za izbeglice Republike Srbije obaveštava sve izbeglice i bivše izbeglice da su objavljeni javni pozivi za kupovinu stanova za potrebe rešavanja stambenih potreba izbeglica u okviru sprovođenja Regionalnog stambenog programa u Republici Srbiji -Potprojekat 7 i to na teritorijama opština Bačka Palanka, Kikinda, Sremski Karlovci, Stara Pazova i Ub, kao i gradova Zrenjanin, Požarevac i Sremske Mitrovice, sa mogućnošću kupovine i na teritorijama jedinica lokalnih samouprava koje se graniče sa navedenim jedinicama lokalne samouprave.

Javni pozivi namenjeni su pravnim i fizičkim licima koji imaju u vlasništvu stambene jedinice na teritorijama navedenih jedinica lokalne samouprave i teritorijama graničnih JLS, koji žele da otuđe te stambene jedinice za potrebe rešavanja stambenih pitanja izbeglica.

Javni pozivi su otvoreni do 30. avgusta 2019. godine. Detaljnije se možete informisati na sajtu komeserijata u delu Aktuelni konkursi ili na stranici Javni pozivi – Stambene potrebe izbeglica gde možete da preuzmete tekstove javnih poziva i obrazac ponude.

Izvor: Komeserijat za izbeglice

Podijelite vijest:

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941.

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pratite nas na društvenim mrežama: