Ж | Ž

Подијелите вијест (кликните на + за више опција):

Ирански ПрессТВ: Улога НАТО-а у сребреничком масакру

https://jadovno.com/tl_files/ug_jadovno/img/preporucujemo/2012/Srebrenica-1.jpg

Један од наjбруталниjих инцидената у новиjоj историjи jе масакр у сребреници коjи jе 1995.године  починила паравоjна група под именом „Шкорпиони.“ Сада имамо крунског сведока и хрпе службених докумената да категорички докажемо да jе наредба коjу jе издао НАТО а не само „посматрачки став“ Холанђана довео до ових убистава, већ и да jе НАТО регрутовао, плаћао и контролисао Шкорпионе.

Суђење Ратку Младићу могло би, или би бар требало да доведе до пропасти Међународног суда за ратне злочине (ИЦЦ). Као што jе Тимоти Бланчфорд- Хенчли истакао у српском СОС-у „Суђење Ратку Младићу на на овоj фарси од Међународног Суда за ратне злочине–тоj травестиjи правде и увреди међународног закона коjи киднапуjе људе, незаконито их држи у притвору и не примењуjе принципе правилног процесуирања–заувек jе прекинуто након што jе тужилаштво “заборавилода испоручи одбрани хиљаде страница доказног материjала.“

Историjат

Управо су оваj кључни доказ и оваj сведок, сада безбедно  смештен у Белорусиjи,довели дотле да Међународни суд за ратне злочине прекине суђење Ратку Младићу,  „палом момку“ коме jе  „напаковала“ француска служба како се види из документациjе од  70 дописа коjу сада поседуjемо.

Иако jе са распадом бивше Југославиjе, оваj регион морао да се суочи са неким ненамиреним рачунима, неки од њих између хришћана и муслимана, постоjале су и друге снаге у игри. Децениjама jе коришћен канал за огромну међународну трговину дрогом коjи jе водио од Далеког Истока, преко центара за обраду у Турскоj и преко Југославиjе. Уколико jе „статус кво“ икаква индициjа о намери, смештаj снага НАТО на Косову, у Бугарскоj, Румуниjи и већем делу региона, а регион jе сада центар трговине дрогом,међународног криминала и регион коjи се све више оjачава базу за претње Русиjи или Сириjи или Ирану, сасвим jе могуће да jе ово била намера НАТО-а  када jе организовао формирање jединице Шкориона и наредио покољ хиљада цивила.

За време Другог Светског Рата више jе погинуло Срба, у процентима, од било ког другог народа;сви су они били хришћани, а већина jе убиjена у логорима смрти коjе су водили Хрвати и Италиjани, понеке католички свештеници, сви под директивом Немачке.Пре овога Србиjа jе била неколико стотина година под контролом Отоманске Турске, корумпираног царства коjе jе на окрутан начин владало не само Балканом већ и целим Средњим Истоком.

Наjгоре од ових делова пропаганде ћете видети у даљем тексту о Сребреници, лаж коjа jе сада раскринкана, и схватити да иза овог покоља стоjе  ЦИА, МИ 6, ДРМ а да су покољ направили Срби коjе су регрутовале и обучиле западњачке обавештаjне службе.

Векови балканске историjе, од Отоманског царства преко Другог Светског Рата су испуњени убиjањима, етничким чишћењима, убиствима стотина хиљада Срба, Грка и припадника других народа, што говори да jе Балкан очито био веома запаљиво подручjе. Краjњи резултат jе мит , донекле тачан, углавном нетачан, коjи окривљуjе Србе за ратне злочине, оптужуjе и Хрвате и Косоваре такође, Албанце, али као што jе исувише чест случаj, само су прогањани Срби и знатне суме новца су потрошене да се представи високо пропагандизирано становиште о Балкану коjим jе омогућено да Срби буду етнички очишћени, као и муслимани и остали, али само Србе треба окривити.

Улазак у ово замешатељство довело jе до стварања новиjег мита коjи повезуjе Босанце са Хитлером и његовим СС-ом. Саjтови на Интернету повезуjу Палестинце са Нацистичким организациjама као начин да оправдаjу убиства у Гази док Вест Бенк у рукама окупаторских израелских снага помаже у боjењу широког сликарског платна коjе сваком нуди по нешто, бар оном  ко преживи.

Пропаст Међународног суда за ратне злочине на суђењу Ратку Младићу

Међународни суд за ратне злочине у Хагу jе претрпео смртоносни ударац када jе у маjу 2012. током суђења Ратку Младићу откривено да нешто озбиљно ниjе у реду. Дана 16-ог маjа 2012.године суђење Младићу, оптуженом за предвођење групе зване „Шкорпиони“ и убиjање до 6000 босанских муслимана, jе изненада прекинуто.  Судиjа jе рекао да jе до тога дошло због „грешака у процедури“ у „задржавању доказа од кључне важности коjи би ишли у прилог одбране“. Откривени су документи коjи категорички доказуjу да  наjстрашниjе масовне убице у протеклим годинама не само да нису биле под Младићевом контролом већ и да за њега никад нису ни чули. Они су били део НАТО.

Докази су ван оквира државне таjне, изван домашаjа суда и сада их имамо, документа, изjаву сведока, доказе коjе су Међународни суд за ратне злочине, његове судиjе и тужиоци крили од jавности, докази коjи би требало да воде у новом правцу ка новим оптужбама. Проблем, као и обично,  jе што Међународни суд за ратне злочине циља на „воће са нижих грана“ и узима „наруџбине“ и jош увек треба да покаже прве знаке или независности или ефикасности.

Међународни суд за ратне злочине не осећа никакав стид, будући да jе и сам у потпуностисаучествовао  „пост фестум“ у прикривању масакра у Сребреници. Нагађам да jе тренутно  примарни циљ овог суда да  то изгледа неважно, разумљиво jе из ког разлога.

Документаjе влади Белорусиjе предао маjор француске ДРМ, њихове „спољне обавештаjне агенциjе.“ У jедном овонедељном чланку из Правде, дата нам jе шира слика догађаjа на Балкану коjа jе директно контрадикторна већини оног што нам jе речено и приписуjе одговорност за грађанске ратове на Балкану западним силама.

Инцидент у Сребреници jе двострука трагедиjа. Пре свега, проведено jе 17 година у потери за недужним човеком док  се за  то време кривцима допустило не само да наставе истим путем нетакнути, већ и да граде на Косову и у Албаниjи, посредством НАТО-а наjвеће царство дроге на свету у коjем се дистрибуира авганистански хероин. Ево како тече прича из Правде.

Београд– Један француски маjор коjи jе служио у њиховоj обавештаjноj служби, одлетео jе у Белорусиjу са доказима о  ратним злочинима почињеним у Сребреници 1995. године. Документ коjи jе он изложио показуjе да су“геноцид” за коjи се оптужуjу Срби оранизовале таjне обавештаjне америчке, британске и француске службе, а спровела паравоjна група позната као „Шкорпиони“ са циљем да за наводни геноцидоптужи воjне и цивилне званичнике Републике Српске (РС) –сазнала jе „Правда.“

Према нашем извору, Француз, маjор француске воjне обавештаjне службе ДРМ  има доказ да jе ратни командант Главног штаба Воjске Републике Српске Ратко Младић ниjе имао икаквог увида у ове активности. На основу овог документа, коjи jе сада у поседу Белорусиjе, француски официр jе затражио и добио у Минску политички азил 29-ог jуна 2012.

Оваj документ jасно показуjе да су Насер Орић и сви командни кадрови Босанско-херцеговачке Воjске (Муслимани)  у овом делу источне Босне били под сталном контролом западних обавештаjних служби. Орић jе био командант босанско-муслиманске воjске у Сребреници и Међународни суд за ратне злочине га jе оптужио за ратне злочине против Срба али jе проглашено да  „ниjе крив“ за злочине ширих размера тj. етничко чишћење.

Тако jе „плес смрти“ отпочео, муслимански командант у Босни коjи jе радио за западне обавештаjне службе иубиjао српске цивиле, бива оптужен од стране Међународног суда за ратне злочине. Ми смо све ово знали, али jе постоjало нешто далеко важниjе што нико од нас ниjе знао, прави разлог зашто jе суд у Хагу распуштен у сред суђења у маjу.

„Документ коjи jе предао француски маjор (име се не открива)потврђуjе да jе Орић примио 70 „оперативних налога“ од француских обавештаjних служби, пре свих ДРМ, да деjствуjе против српских цивила..

Холандски „мировни“ бататаљон стациониран у Сребреници jе унапред био упозорен да се не меша. Копиjе ових докумената се такође чуваjу у Минску.

„Убрзо након тога групе српских „Шкорпиона“ су се спустиле у Сребреницу, оне нису ни одговарале нити биле под контролом Србиjе или Ратка, већ су то биле паравоjне групе коjе су регрутоване, обучене и плаћане од стране ЦИА, МИ6  и француске ДРМ. Ове су групе убиле на хиљаде људи по наређењима западних сила коjе су давале извештаjе у коjима криве српску владу, Ратка и холандске мировне снаге коjима jе НАТО у ствари наредио да стоjе по страни.“

Понуда да сведочи на Међународном суду за ратне злочине

Француски обавештаjни официр, идентификован само као „Маjор ТД“ пристао jе да дође у Хаг и сведочи о умешаности ЦИА, МИ6 и Француза у планирању и спровођењу геноцида у Сребреници.

Каже се да он поседуjе комплетан списак свихрегрутованих „Шкорпиона“  и писмене изjаве командних и других чланова jединице Шкорпиони о томе како су регрутовани, плаћани и какве су команде добиjали од НАТО.Ти подаци коjи се сада чуваjу у Белорусиjи обухватаjу директне наредбе коjе су довеле до убиства 4500 босанских муслимана.

Они су сада доступни суду, у случаjу да се суђење настави, та документа коjа ће довести до подизања оптужница против десетина врховних чланова командног кадра НАТО-а, холандских мировних снага и испитивања западног дипломатског кора и политичких лидера, испитивања коjа би могла довести до нове рунде подизања оптужби за ратне злочине.

Ми ‘не задржавамо дах’ док чекамо да Хашки суд реагуjе на чврсте доказе коjи упућуjуна то да њихови сопствени „клиjенти-државе“ у потпуности саучествуjу у већини jавно обзнањених покоља у савременоj историjи.

Постоjао jе план да ако Воjска Републике Српске покуша да спречи покољ да се Младић убиjе. Маjор зна чак и име особе коjа jе била у непосредноj Младићевоj близини и то требала да уради.

Додатни доказ коjи се скривао од суда а коjи jе довео до прекида суђења jе показао да су већина људи убиjених у Сребреници били чланови муслиманске Воjске Босне и Херцеговине коjи су били одсечени од ВРС, босанске српске воjске, док су се пробиjали из региона Тузле.

Документи указуjу да jе НАТО погрешно извештавао о губицима у људству током борбених деjстава, а у овом случаjу наводи броj од чак 6000 цивилних жртава и приписуjе њихову смрт jединици Шкорпиони док су у ствари они погинули у борбама са српском воjском из Босне.Међутим, овим се не умањуjе броj од  4500 убиjеног цивилног становништва; Шкорпиони су у то били умешани, али су Шкорпиони били под командом и контролом НАТО-а.

Разлог за jавно иступање

„Маjор ТД“ тврди да он излази у jавност са документима коjе jе обезбедио jер жели да породице жртава Сребренице знаjу пуну истину о томе ко jе и зашто убио њихове вољене. Т.Д. jе служио као командни поручник jединице ДРМ у Босни у то време и имао jе непосредна лична сазнања о догађаjима о коjима се овде говори и, како jе претходно навео, учинио себе доступним за сведочење и нуди своjу документациjу на разматрање тужиоцима Међународног суда за ратне злочине.

ТД тврди веома jедноставно: „Нисам могао да живим са оваквим теретом на савести“.

Закључак

Имамо низ епизода овакве иконографиjе.

1. Срби су били приказани као звери
2. НАТО jе био виђен као спаситељ човечанства
3. Холандиjа jе оптужена за посматрачки став тj. не мешање током покоља, нациjа кукавица
4. Шкорпиони су били ударна група коjу су у први план истакли учесници „групног секса“ ЦИА/ДРМ/МИ6 како би се на прикладан начин приказало да су Срби ратни злочинци.

Истина jе да су ратови на Балкану након пада комунизма били jедни од наjмонструозниjих ратова у историjи. За сваког Шиптара кога су убили Срби, jедног Србина би убио Шиптар. У ствари, Косово и Албаниjа су већ jако дуго уточиште и дом наjмоћниjих криминалних организациjа на свету.

Они су сада у пуном партнерству са ЦИА и НАТО  преко садашњег председника Косова коjи jе и сам оптужен за ратне злочине. У jедном чланку из часописа Глобал Рисрч „Оваj извештаj о чиjем се постоjању раниjе никад ниjе говорило jе дистрибуиран широм свих НАТО земаља, тврдеизвори- бивши НАТО кадрови коjе jе интервjуисао ГлобалПост. Годину за годином док се новорођена демократиjа на Косову борила да направи помак и Тачи уздизао до статуса политичке величине, много детаљниjе оптужбе и извештаjи обавештаjних служби нарочито за период између 2000.- 2009., су именовале Тачиjа као кривца, додали су њихови извори.

Извештаjи су били нашироко доступни и америчким и  НАТО-вим обавештаjцима, а бар два таква су била лако доступна преко интернета. У jедном извештаjуобавештаjне службе НАТО од 36 страна до кога jе дошао ГлобалПост, Тачи чак има своjу споствену страну са диjаграмом коjи гаповезуjе са другим истакнутим бившим члановима ОВК коjи су и сами повезани са разним криминалним активностима коjи укључуjу изнуђивање новца, убиства, трговину дрогом, краденим аутомобилима, цигаретама, оружjем и женама.

Оваj диjаграм из извештаjа обавештаjне службе НАТО детаљно приказуjе везе између садашњег премиjера Косова Хашима Тачиjа и других људи за коjе се сумња  да су умешани у организовани криминал на Косову.

Данас jе Тачи премиjер Косова. Штавише, он jе недавно на изборима победио и служи своj други мандат.
Упркос тиме што амерички службеници знаjу за броjне и детаљне оптужбе против Тачиjа и многих његових бивших колега из ОВК, он jе остао драгоцен савезник свих нових америчких администрациjа. Непознато jе коjи званичници САД су видели те извештаjе. Међутим jедан дипломата из НАТО  рекао jе да jе опште познато да jе Тачи под сумњом да обавља криминалне активности. “Кад год га погледате, увек у брифинзима стоjи да jе ‘осумњичен за организовани криминал.’”

Када су га упитали да ли jе чуо за оптужбе против Тачиjа и осталих у протеклим годинама, Даниjел Сервер, бивши високи амерички дипломата за подручjе Балкана а сада виши ванредни професор Центра за Међународне односе на факултету за међународне односе на Johns Hopkins School of Advanced International Studies jе изjавио: “Свакако. То jе оптужба за коjу сви знаjу.”

Бивши амерички државни секретар Мадлен Олбраjт jавно jе загрлила Тачиjа. Бивши председник Џорџ В. Буш га jе угостио у Овалноj соби. Потпредседник Џозеф Баjден му jе такође пожелео добродошлицу у Белоj Кући, у jулу.Државни секретар Хилари Клинтон га jе посетила на Косову jош jесенас.“

Постоjи, у ствари,  врло jедноставан одговор на „зашто“ када процените намере НАТО, активности у Централноj Азиjи, окруживање Русиjе, претње против Русиjе, Либиjе, Сириjе, звецкање оружjем из Пакистана усмерено ка,а ускоро „кроз“ Африку. Потребно jе само да погледате чврст доказ коjи нам „боде очи,“ доказ коjи jе затрпан лажима, искључивошћу у поимању правде, доказ о геноциду у Сребреници.

 

Извор: Васељенска

Везане виjести:

СРЕБРЕНИЦА – ПОЛИТИЧКИ ИНСТРУМЕНТ

НАУЧНО РАЗАРАЊЕ ПРОПАГАНДНИХ ЛАЖИ

Подијелите вијест (кликните на + за више опција):

Помозите рад удружења Јадовно 1941. уплатом преко PayPal-a:

Напомена: Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одржавају ставове УГ Јадовно 1941. Коментари неприкладног садржаја ће бити обрисани без упозорења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Пратите нас на друштвеним мрежама: