Od 24. Juna 1941, Dana sjećanja na Jadovno, prošlo je:

JADOVNIČANI PORUČUJU:

Teče 80-ta godina od početka Pokolja, genocida počinjenog nad srpskim narodom od strane NDH. Osamdeset godina od tragedije na Velebitu, ličkom polju, ostrvu Pagu.

 

Imena stradalih u ratu 1992-1995.god

Datum objave: četvrtak, 17 marta, 2016
Objavljeno u Livno, Otadžbinski rat
Veličina slova: A- A+
Ognjena Marija Livanjska
Ognjena Marija Livanjska

Jedan od važnih zadataka Udruženja Ognjena Marija Livanjska je evidentiranje svih pripadnika srpskog naroda stradalih tokom rata 1992-1995. godine, a čije je stradanje vezano za teritoriju opštine Livno. Angažmanom jedne grupe članova Udruženja formiran je spisak vojnika i civilia srpske nacionalnosti koji su: (1) rođeni u opštini Livno i tu stradali; (2) rođeni u opštini Livno a stradali van nje; (3) rođeni van opštine Livno ali stradali na ovom prostoru.

Isti spisak možete preuzeti na ovoj stranici u Excel formatu i pogledati. Molimo sve posetioce, članove porodice i druge osobe u posedu relevantnih saznanja da nas kontaktiraju ako imaju dodatne podatke o nekoj od stradalih osoba navedenih u ovom spisku ili ako imaju saznanja o osobama kojih na ovom spisku nema a treba biti. Kontakt email: [email protected]gmail.com

PREUZMITE: Žrtve 92-95 tri

 

Izvor: Udruženje Ognjena Marija Livanjska

 


Tagovi:

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941.

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani vez upozorenja.

KOMENTARI

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Top