fbpx
Ж | Ž

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Hitno riješiti pitanje memorijala „Staro sajmište“

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Zoran Đorđević izjavio je prilikom sastanka sa ambasadorom Izraela u Beogradu Alonom Fišer Kam da će kao novi član Radne grupe za podizanje i očuvanje memorijala „Staro sajmište“ insistirati na hitnom rješavanju pitanja tog memorijalnog kompleksa.

Staro Sajmište
Staro Sajmište

Izraelski ambasador ocijenila je da je prijateljstvo dvije zemlje na visokom nivou i izrazila želju da se saradnja intenzivira, posebno u oblastima koje su u nadležnostima ministarstva.

Ona je navela da je udruženje socijalnih radnika Izraela ocijenilo Srbiju kao zemlju koja ima sličan sistem socijalne zaštite, na osnovu čega je moguće ostvariti saradnju i uspješnu razmjenu iskustava između srpskih i izraelskih stručnjaka u toj oblasti, saopšteno je iz Ministarstva rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije.

Kam je najavila i otvaranje dvije velike investicije Izraela u Srbiji – šoping centar „Rajićeva“ i „Skajlajn“ 14. septembra.

Izvor: SRNA

Vezane vijesti:

Haris Dajč za NEWSWEEK: Staro Sajmište u trouglu zaborava …

Logor Staro Sajmište čeka da bude dostojno obeležen …

Staro sajmište: Jedan muzej za sve žrtve | Jadovno 1941.

Dragan Popović: Staro sajmište je simbol sveopšteg stradanja …

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941.

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pratite nas na društvenim mrežama: