fbpx
Претрага
Close this search box.
Ж | Ž

Подијелите вијест:

ХЧСП пријети државном врху: Ако се Црвена змија не уразуми, народ ће се с њоме врло брзо знати обрачунати

hcsp.jpg

ЛАЖ jе оружjе Сотоне, а оно што смо чули у Јасеновцу на тобожњоj комеморациjи, jе страшно и непоjмљиво за нормалан хрватски ум. Толико бестиjалних лажи изречених на jедан jезовит, окрутан и хладнокрван начин, не, то никако не може бити дjело човjека, то проговара Сотона. Сотона коjа удобно живи од Хрвата и од њихове крви, а удобност jоj jе заjамчена све док се не раскринка та њезина страшна лаж о Хрватима као злочинцима“, стоjи у приопћењу ХЧСП-а коjег потписуjе предсjедник те странке Јосип Миљак додаjући како jе Јасеновац jедна велика лаж.

Миљак у свом приопћењу препоручуjе „менталним и физичким злочинцима“ нека прочитаjу књигу мр. Младена Ивезића, „Јасеновац броjке“, коjа, каже Миљак,  доноси истину о Јасеновцу из „злочиначко-партизанских“ извора.

„Ништа од овога што данас тврде Јосиповић, Милановић и та госпођа ниjе истина, све jе лаж, осим погибиjа у самом пробоjу“, наводи Миљак у приопћењу наглашаваjући како jе у Јасеновцу било стриjељања и вjешања, но за велики броj страдалих нема доказа.

„Има свjедока коjи потврђуjу да jе након суђења обjешени логораш знао стаjати тако по неколико дана као опомена, а тако jе стриjељано и десет усташа коjи се нису држали прописника у логору. Али нема свjедока за оно што тврди Сотона, да су убиjана дjеца, да су логораше масовно мљели и од њих радили сапун. Тога се само нечастиви може сjетити и то подваљивати Хрватима. Онаj тко то ради не жели мир на овим просторима, таj зазива нове сукобе, а ако се Црвена змиjа не уразуми, народ ће се с њоме врло брзо знати обрачунати“, стоjи у приопћењу коjег потписуjе Миљак.

Такођер, Миљак тврди да комеморациjа за Јасеновац ниjе комеморациjа за мртве, него то само служи за пљување по живима.

„Доље комунистичке Сотоне, доље Црвена змиjа коjа прегласно сикће. Њима Јасеновац не служи за комеморациjу за мртве, него за пљување по живима. Стога ми изражавамо пиjетет према свим убиjенима Србима, Жидовима, Хрватима и осталима без обзира гдjе су страдали и од чиjе руке, и молимо Бога нека опрости овоj Сотони коjа користи мртве душе за своjе приземне циљеве“, стоjи на краjу приопћења.

 

Извор: index

Подијелите вијест:

Помозите рад удружења Јадовно 1941.

Напомена: Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одржавају ставове УГ Јадовно 1941. Коментари неприкладног садржаја ће бити обрисани без упозорења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Пратите нас на друштвеним мрежама: