Ж | Ž

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Hag: Prekinuto suđenje Hadžiću

Haški tribunal doneo je odluku da na neodređeno vreme prekine suđenje Goranu Hadžiću zbog njegovog zdravstvenog stanja. Hadžićeva odbrana se žalila na odluku da mu se ne dozvoli susret sa nekim prijateljima

Goran Hadžić
Goran Hadžić

SUĐENjE Goranu Hadžiću sada je potpuno prekinuto na neodređeno vreme zbog njegovog zdravstvenog stanja. Da je Haški tribunal doneo ovu odluku pre nekoliko dana, protvrdio nam je Hadžićev advokat Zoran Živanović.

Ipak, čeka se da se vidi da li se tužilaštvo žalilo (rok im je isticao danas) i da li će ova odluka definitivno ostati na snazi.

Hadžićeva odbrana juče se žalila i na odluku Tribunala da mu ne dozvoli da se vidi sa nekoliko bliskih prijatelja, koji su planirani da budu svedoci odbrane, a neki od njih su već i svedočili i završili svoje učešće u Hagu.

– Smatramo da nema više nikakvih razloga uskratiti mu da se u ovakvom zdravstvenom stanju vidi s tim ljudima – kaže nam Živanović.

Autor: S. J. M.

Izvor: NOVOSTI

 

Vezane vijesti:

 

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941. uplatom preko PayPal-a:

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pratite nas na društvenim mrežama: