fbpx
Ж | Ž

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Genocid nad Srbima nikoga ne boli

Kako se zove trgovina ljudskim organima, i to isključivo organima jedne etničke grupe na jednom prostoru? Molim da mi kažu američka Ambasada , i engleska i gospođa Gorjanc Prelević!
Jedna od masovnih grobnica Srba u Bosni otkrivenih posle Drugog svjetskog rata

Piše: Božidar Rovčanin

Slobodna, pravdoljubiva, istinoljubiva, gizdava Goro nad svijem Olimpima, kada jednu NATO AGRESIJU , jedan monstruozni zločin protiv čovječnosti i svih ratnih konvencija  pretočiš u KOLATERALU, onda je to ok, je l’ da? A kada GENOCID pretočiš u NAJVEĆI ZLOČIN U Evropi nakon Drugog rata, onda to nije ok, je l’ da? To nije dovoljno, dabome! Potrebno je dželata promptno giljotirati i obespraviti do devetog koljena.

Kako se zove trgovina ljudskim organima, i to isključivo organima jedne etničke grupe na jednom prostoru? Molim da mi kažu  američka Ambasada , i engleska i gospodja Gorjanc Prelević! Neka mi tačno kažu kako se zove „djelo“ prebrojavanja srpskih žrtava u Jasenovcu koje je dozvoljeno da bude od tridesetak hiljada do 700 hiljada. Kako se to zove, sedam decenija nakon počinjenog genocida?! Neka mi kaže poštovana Forzza i Defanzivci!

Kada otimanje Kosova i Metohije proglasiš legitimnim činom, a Oluju i Bljesak pozdraviš kao sjajnu vojnu akciju i samo još jedan blickrig, bez obzira na egzodus i genocid u više činova nad jednom etničkom grupom, to je ok, je l’ da? Šta kažete nikšićke šeširdžije što krijete se od Sunca Istine za sve?

Kada jedno ubijanje države proglasiš bankrotom, a ne jednostavno zločinom, uništenjem jedne kolektivne egzistencije….kada u etar pustiš eufemizme za sve što je bolna istina, a samo nedvosmisleno i pogrešno imenuješ zlodjelo koje su počinili pripadnici vojske RS, onda, kako se to zove? Kako to imenovati, nezavisni crnogorski intelektualci?

Kako se to zove kada ekshumiciras tijela iz svih krajeva, pa poneseš u Potočare i pribrojiš ih sve Srebrenici, kako se to zove? Ja li to neko prekrojavanje, je li to neki zločin ili gdje je i jednoga Bošnjaka, tu su i Potočari? Šta bi na to rekli geografi ili antropolozi, ako oni imaju pravo glasa u CG?

Kada jednu kupovinu ljudskih duša proglasiš tako benigno „slučaj koverta“, to je ok, je l’? Kada čuješ da je neko šefa kriminalne grupe oslovio, poštujući funkciju i štiteći narod i državu sa: Poštovani Predsjedniče! , to ti prija, Goro Crna, slatka Pravdoljupko?! I obavezno, nemoj Goričice da se ogriješiš o „prezumpciju nevinosti“ diktatora, lopova i mafijaša i obavezno otputuj u Veneciju, jer tamo je ljetovao „genocidni pjesnik“. Je l’ tako, pravdoljubiva braćo iz Bošnjačke stranke?!!!

Grijeh poštovanoga ministra Leposavića je samo što je u svijetu licemjernoga imenovanja  i diplomatsko – selektivnih karakterizacija nečijih postupaka pokušao da progovori jezikom međunarodne birokratske opreznosti, obazrivosti i saosjećajnosti. Problem je samo što medjunarodna zajednica Srbe i srpske probleme ne tretira kao svoje, pa sve što od ljudskih prava pripada drugima, ne pripada po automatizmu i Srbima. Srbi ne čine samo ubistvo, zločin, kolateralu, oni uvijek, samo i isključivo uvijek čine genocid i zločin protiv čovječnosti i isključivo ratuju mimo svih pravila ratovanja. Kada su žrtve, Srbi su uvijek i samo ubijeni, ako su uopšte i ubijeni! Najčešće se ne vode nigdje i najčešće su samo nestali!

Svako može biti ubijen na zvjerski način, samo Srbi vjeruju u vaznesenje nedužnih i tim činom aboliraju svoje genocidne dželate!

Izvor: IN4S

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941.

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pratite nas na društvenim mrežama: