Ж | Ž

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Ekskluzivno: Masovni protesti u Beogradu i Banjaluci zbog ugnjetavanja Srba u Crnoj Gori

Masovni protesti naših sunarodnika biće jedinstven odgovor na bezobzirno ugnjetavanje srpskoga naroda u Crnoj Gori, progon srpskog jezika, ćirilice i Srpske pravoslavne crkve.

Narednih dana masovni protesti u Beogradu i Banjaluci

Narednih dana u Beogradu i Banjaluci biće organizovani masovni protesti protiv crnogorskog režima zbog ugnjetavanja srpskog naroda i gušenja ljudskih prava, ekskluzivno saznaje IN4S.

Crnogorski režim, čija je antisrpska histerija proteklih dana stigla do vrhunca, probudio je osjećaj bunta ne samo u Crnoj Gori, već i u Srbiji i Republici Srpskoj.

Masovni protesti naših sunarodnika biće jedinstven odgovor na bezobzirno ugnjetavanje srpskoga naroda u Crnoj Gori, falsifikovanje i revidiranje istorije, progon srpskog jezika, ćirilice i Srpske pravoslavne crkve, zabrana srpskim intelektalcima i akademicima da uđu u Crnu Goru.

Dug je spisak aktivnosti crnogorskog režima na antisrpskom kursu – počevši od pokradenog referenduma, kada je srušena zajednička država mimo volje njenih građana, priznavanja lažne države Kosovo*, glasanja za prijem terorističke OVK tvorevine u UNESKO i Interpol, sramotno prisustvo crnogorskog oficira na proslavi „Oluje“.

Crna Gora se „evroantlanski pozicionira“ uz tvrdnju da je Kosovo* strateški prijatelj, negirajući postojanje velikoalbanskog projekta, dok se 1918. smatra okupacionom, a srpska oslobodilačka vojska sada se predstavlja okupatorskom. Tako je u parlamentu usvojena rezolucija kojim se proglašavaju ništavnim odluke slavne Podgoričke skupštine.

Na djelu je i sudski i tužilački progon opozicije, posebno predstavnika srpskog naroda, koji su u protekle dvije godine u beskrajnim montiranim sudskim procesima, zatvorima..

Vjerujemo da su sve ovo razlozi zbog kojih će narednih dana biti organizovani masovni protesti u Srbiji i Republici Srpskoj, kao podrška srpskom narodu, koji je danas pored Srba na Kosovu* najdiskriminisaniji narod u Evropi.

Izvor: IN4S

Vezane vijesti:

SKUPŠTINA CRNE GORE SPREMNA DA UKINE I 13. JUL, DAN USTANKA PROTIV FAŠIZMA

BRUKA I SRAMOTA U CRNOJ GORI: Kidanje veza sa Srbijom, Matiju i Amfilohija izjednačili sa Hitlerom!

U više crnogorskih gradova plakati:„Nikad više 1918”.

Sramni plakati u Crnoj Gori protiv Srba : Oslobodioce sad nazivaju ubicama!

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941. uplatom preko PayPal-a:

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pratite nas na društvenim mrežama: