Ж | Ž

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Dogodine na Kosmetu

Kosovka djevojka

“Dogodine u Jerusalimu“ je stari pozdrav Jevreja, naroda koji je tri puta ostajao bez svoje zemlje i koji se tri puta vraćao na nju. Baš taj pozdrav čuvao je od zaborava svest o nacionalnom identitetu i otetoj zemlji.

Srbima su otete mnogobrojne teritorije, a najvići udarac Srbi su pretrpeli kada im je otet Kosmet. Kosmet je sveto mesto za Srbe, ono što je majka detetu to je Kosmet Srbima. Na Kosmetu se nalaze srpske svetinje, carski grad Prizren, tamo je Lazar izabrao carstvo nebesko, tamo je rođena nebeska Srbija.

Danas Kosmetom vladaju divljaci uz svesrdnu pomoć satanista sa Zapada. Uništavaju srpske svetinje, ubijaju srpski živalj, pogane svetu zemlju trgujući organima i drogom. Ništa nije trajalo večno pa neće ni ova okupacija. Da bi vratili svoje ne smemo da zaboravimo ko smo, šta smo i odakle smo, ne smemo da zaboravimo da je to naše i nikada ne smemo da se pomirimo sa tim. Izgubljeno je samo ono čega se odreknemo, a mi nemamo pravo da se odreknemo Kosmeta.

Kad tad stvoriće se uslovi da vratimo svoje teritorije, a taj trenutak moramo da dočekamo spremni. Do tada, „DOGODINE NA KOSMETU“.

 

Autor: Ilija Vuksanović

 

Izvor: SRBIN INFO

 

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941. uplatom preko PayPal-a:

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pratite nas na društvenim mrežama: