fbpx
Ж | Ž

Podijelite vijest:

Dinko Gruhonjić u novom antisrpskom ludilu!

Nastavlja se ludilo i histerija Dinka Gruhonjića. Nekada medijski mag koji je harao medijskom scenom u Srbiji, a pre svega njenoj severnoj pokrajini, satanizovao i progonio neistomišljenike, danas bačen na margine, bez ikakvog uticaja na medijsku scenu, svoju nemoć i frustracije leči tako što s vremena na vreme zacvili na nekom mediju u regionu ili na nekom alternativnom portalu u Srbiji.

Pre par meseci u intervjuu za Sarajevski „Avaz“, Dinko rođen kao Sabahudin Gruhonjić je nazvao Srbiju radnim logorom, uporedivši je sa Aušvicom, gde pritom nije propustio da je optuži za genocid počinjen u ratovima devedesetih. Možete misliti o kakvom psihopati se radi kada državu nad čijim narodom je sprovođen genocid širom logora NDH, naziva jednim velikim radnim logorom. Nedugo zatim zajedno sa svojim batinašima fizički je napao Mihaila Janjića iz Srpskog narodnog pokreta 1389 i novinara Tomu Lovrekovića. Nakon svega toga, na red je došla i Srpska pravoslavna crkva.

Pre neki dan je za portal „Autonomija“ Srpsku pravoslavnu crkvu na najbrutalniji način optužio da već 30 godina „raspiruje mržnju“, „promoviše nekrofiliju“, „podržava ratove i ratne zločince“ i „da se bori protiv manjinskih i marginalizovanih grupa“. Ovaj dokazani Srbofob zaboravlja koliko je srpskih svetinja porušeno od Hrvatske, preko Bosne i Hercegovine, do Kosova i Metohije. Zaboravlja da je srpski narod stradao od katoličkog klera, da je na stotine hiljada Srba preklano baš zato što je pripadalo Srpskoj pravoslavnoj crkvi. Zaboravlja on i činjenicu sa čijim glavama su mudžahedini iz raznih muslimanskih zemalja igrali fudbal i protiv kog naroda su vodili verski rat. Religiju je nazvao opijumom za narodne mase a pritom je naglasio kako Srpska pravoslavna crkva ne plaća porez. Zanimljivo je kako svi ti Srbofobi govore da je religija opijum u trenutku kada napadaju SPC. Zašto Dinko Sabahudin Gruhonjić isto ne kaže za neke druge religije? Zašto ne kaže da i ostale verske zajednice ne plaćaju porez? Naravno nije propustio ni da se nadoveže na histerične napade na patrijarha povodom njegove izjave kako Srpkinje treba da rađaju. Zapitao se da li na taj način patrijarh poziva na etničko čišćenje i tako pokazao koliko je morbidna osoba kada je uspeo da poveže patrijarhov poziv ženama da budu majke, sa etničkim čišćenjem.

Za Dinka Sabahudina Gruhonjića rađanje novog života, kao najsvetliji i najlepši trenutak u životu jedne žene, je isto što i etničko čišćenje. Rađati srpsku decu za njega je zločin. A nije zločin i etničko čišćenje to što je iz Hrvatske proterano 250 000 Srba? Iz Sarajeva i sa Kosova isto toliko? Naravno, ne čudi sve to s obzirom da date reči dolaze od nekoga za koga je država u kojoj živi Mordor, kako je jednom prilikom nazvao Srbiju a srpsku decu koja je na igralištu bacala petarde označio kao „balave sline koje bi nema sumnje, jednog dana, u ruke uzele prave puške, bombe, bazuke, minobacače da završe pokolj koji su im očevi započeli“. Dobro je što se ovakva osoba danas ništa ne pita, nekada je bio sve, danas je niko i ništa. Običan frustriran lik iz kraja koji čezne za nečim što nikada neće imati. Vojvođanski vagabundo, skitnica i probisvet, bitanga koja tumara bez jasnog cilja moleći čelnike prozapadnh fondacija da mu udele koji dinar kako bi njegovo Nezavisno udruženje novinara Vojvodine nastavilo da živi.

(FB stranica Šta je demokracki)

Izvor: VIDOVDAN

Podijelite vijest:

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941.

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pratite nas na društvenim mrežama: