fbpx
Pretraga
Close this search box.
Ж | Ž

Podijelite vijest:

Čanković: Đukanović i Izetbegović destabilizuju region

Sam dolazak Đukanovića kao predsjednika i Srba i njegovo priznanje da su Srbi u Srebrenici počinili najteži ratni zločin, zločin genocida vrijeđa dostojanstvo srpskog naroda, koji je i duboko zabrinut zbog posljedica koje iz svega toga mogu proizaći.

Lideri DPS i SDA

Piše: Dane Čanković

SNP – Izbor je naš smatra da Đukanović i Izetbegović destabilizuju region na način da razbijaju srpsko državotvorno i duhovno biće, stvarajući nove vještačke identitete u Crnoj Gori i BiH, a uz pokroviteljstvo nepravednog globalističkog centra moći i instrukcija ustaških snaga iz Hrvatske.

Cilj svjetskog nepravednog centra moći je razbijanje svih vrsta suvereniteta i ukorijenjenih snažnih identiteta naroda te stvaranje bezličnih kontrolisanih jedinki, a kao prelazno rješenje do takvih jedinki može biti upravo stvaranje privremenih vještačkih identiteta što na ovim prostorima čine Milo Đukanović i Bakir Izetbegović.

Taj proces haosa i sukoba vodiće po čitavom svijetu nepravedni svjetski centar moći sa krajnjim ciljem nametanja svog sistema vrijednosti i kontrole čitavog čovječanstva.
Dolazak predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića u Srebrenicu na obilježavanje 25-ogodišnjice „genocida“ u Srebrenici u svrhu je te destabilizacije.

Sam dolazak Đukanovića kao predsjednika i Srba i njegovo priznanje da su Srbi u Srebrenici počinili najteži ratni zločin, zločin genocida vrijeđa dostojanstvo srpskog naroda, koji je i duboko zabrinut zbog posljedica koje iz svega toga mogu proizaći.

SNP – Izbor je naš izražava pijetet svim nevinim žrtvama iz prethodnih ratova na našim prostorima, a samim tim i muslimanskim – bošnjačkim nevinim žrtvama, ali ne može prihvatiti nametnutu pravnu kvalifikaciju da su Srbi počinili najteži ratni zločin genocida, pa taman takva kvalifikacija dolazila i od političkog Haškog suda. Cilj takve kvalifikacije nije pravda i pomirenje već upravo spomenuta destabilizacija.

Da bi se srpski narod odbranio od svih velikih iskušenja i opasnosti ovog vremena, smatramo da sve srpske ustanove trebaju zajedno da definišu srpski identitet i osnovni interes, kao i strategiju odbrane spomenutog. Tek tada srpski i bošnjački predstavnici na istini, kakva god da je, mogu doći do dogovora i bolje budućnosti i zajednički reći – sad smo se razumjeli.

(Autor je predsjednik SNP – Izbor je naš)

Izvor: IN4S

Podijelite vijest:

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941.

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pratite nas na društvenim mrežama: