Od 24. Juna 1941, Dana sjećanja na Jadovno, prošlo je:

JADOVNIČANI PORUČUJU:

Teče 80-ta godina od početka Pokolja, genocida počinjenog nad srpskim narodom od strane NDH. Osamdeset godina od tragedije na Velebitu, ličkom polju, ostrvu Pagu. Ako Bog da, sabraćemo se 19. juna 2021. kod Šaranove jame.

 

Čanković: Đukanović i Izetbegović destabilizuju region

Datum objave: utorak, 9 juna, 2020
Veličina slova: A- A+

Sam dolazak Đukanovića kao predsjednika i Srba i njegovo priznanje da su Srbi u Srebrenici počinili najteži ratni zločin, zločin genocida vrijeđa dostojanstvo srpskog naroda, koji je i duboko zabrinut zbog posljedica koje iz svega toga mogu proizaći.

Lideri DPS i SDA

Piše: Dane Čanković

SNP – Izbor je naš smatra da Đukanović i Izetbegović destabilizuju region na način da razbijaju srpsko državotvorno i duhovno biće, stvarajući nove vještačke identitete u Crnoj Gori i BiH, a uz pokroviteljstvo nepravednog globalističkog centra moći i instrukcija ustaških snaga iz Hrvatske.

Cilj svjetskog nepravednog centra moći je razbijanje svih vrsta suvereniteta i ukorijenjenih snažnih identiteta naroda te stvaranje bezličnih kontrolisanih jedinki, a kao prelazno rješenje do takvih jedinki može biti upravo stvaranje privremenih vještačkih identiteta što na ovim prostorima čine Milo Đukanović i Bakir Izetbegović.

Taj proces haosa i sukoba vodiće po čitavom svijetu nepravedni svjetski centar moći sa krajnjim ciljem nametanja svog sistema vrijednosti i kontrole čitavog čovječanstva.
Dolazak predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića u Srebrenicu na obilježavanje 25-ogodišnjice „genocida“ u Srebrenici u svrhu je te destabilizacije.

Sam dolazak Đukanovića kao predsjednika i Srba i njegovo priznanje da su Srbi u Srebrenici počinili najteži ratni zločin, zločin genocida vrijeđa dostojanstvo srpskog naroda, koji je i duboko zabrinut zbog posljedica koje iz svega toga mogu proizaći.

SNP – Izbor je naš izražava pijetet svim nevinim žrtvama iz prethodnih ratova na našim prostorima, a samim tim i muslimanskim – bošnjačkim nevinim žrtvama, ali ne može prihvatiti nametnutu pravnu kvalifikaciju da su Srbi počinili najteži ratni zločin genocida, pa taman takva kvalifikacija dolazila i od političkog Haškog suda. Cilj takve kvalifikacije nije pravda i pomirenje već upravo spomenuta destabilizacija.

Da bi se srpski narod odbranio od svih velikih iskušenja i opasnosti ovog vremena, smatramo da sve srpske ustanove trebaju zajedno da definišu srpski identitet i osnovni interes, kao i strategiju odbrane spomenutog. Tek tada srpski i bošnjački predstavnici na istini, kakva god da je, mogu doći do dogovora i bolje budućnosti i zajednički reći – sad smo se razumjeli.

(Autor je predsjednik SNP – Izbor je naš)

Izvor: IN4S

Pomozite rad udruženja Jadovno 1941.

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani vez upozorenja.

KOMENTARI

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Top