Od 24. Juna 1941, Dana sjećanja na Jadovno, prošlo je:

JADOVNIČANI PORUČUJU:

Teče 80-ta godina od početka Pokolja, genocida počinjenog nad srpskim narodom od strane NDH. Osamdeset godina od tragedije na Velebitu, ličkom polju, ostrvu Pagu. Ako Bog da, sabraćemo se 19. juna 2021. kod Šaranove jame.

 

BANjALUČANI OPREZ: SATANISTIČKA IZLOŽBA “NOVA RELIGIJA” U VREME VASKRŠNjEG POSTA

Datum objave: četvrtak, 17 marta, 2016
Veličina slova: A- A+

153992Svedoci smo brojnih pokušaja uvođenja i propagiranja Novog svetskog poretka kroz razna dešavanja i skupove u svetu, ali malo ko je pridao značaj izložbi koja se ovih dana dešava u Republici Srpskoj tačnije u glavnom gradu Banjaluci.

Naime,  17.03.2016. godine biće otvorena izložba britanca Demijana Hersta pod nazivom „Nova religija“. Istoimeni umetnik je navodno ovom izložbom želeo da podstakne ljude na razmišljanje o religiji, ljubavi, umetnosti i nauci, koje su prema njegovim rečima instrumenti pronalaska životnog puta. Zašto baš „Nova religija“?

Pa upravo zato jer je u toku propaganda pape Franje o ujedinjenju svih svetskih religija u jednu, a najbezbolniji način da se taj pojam uvede kod običnog stanovništa, koji su nedovoljno ili nikako upoznati sa namerama svetskih moćnika iz senke i njihovih potlačenih izvršilaca, jeste upravo kroz izložbe, predavanja i medijsku propagandu.

7_1707_1280Ako se uzme u obzir da je ovaj projekat odrađen uz pomoć Britiš Kansil-a BiH jasno je ko finansira ovakva dešavanja koja srpski narod nikako ne bi trebalo da posećuje niti im daje na važnosti posebno ne u dane vaskršnjeg posta.

Želimo da skrenemo pažnju svim građanima Banjaluke i okoline, posebno pravoslavnim vernicima koji su u postu pred dolazak najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, da ne posećuju ovakve i slične manifestacije bezbožnika, da se okrenu svojoj veri, te da dobro vode računa jer će ovakvih i sličnih dešavanja biti sve više zato što se pali duhovi kroz labilne umetnike projavljuju u deluju upravo na ovaj način koji vređa sve normalne i produhovljene hrišćane.

Na jednoj od njegovih slika vidi se krst okrenut naopako, što jasno pokazuje da je reč od satanističkom skupu i propagiranju skrnavljenja čiste pravoslavne vere u srcu Republike Srpske.

Duhovno utrnule individue ne vide dublju pozadinu ovog sramnog skupa koji se Srbima namerno servira pod plaštom navodne tolerancije i različitosti.

Cilj je jasan. Gazda im je isti, a pravoslavlje velika smetnja u realizaciji mnogo prljavijih planova koje diruguju oni sa vrha najmračnije i najodrvatnije piramide zla.

Agencija Gazeta

 
Pomozite rad udruženja Jadovno 1941.

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani vez upozorenja.

KOMENTARI

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Top