fbpx
Ж | Ž

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

BANjALUČANI OPREZ: SATANISTIČKA IZLOŽBA „NOVA RELIGIJA“ U VREME VASKRŠNjEG POSTA

153992Svedoci smo brojnih pokušaja uvođenja i propagiranja Novog svetskog poretka kroz razna dešavanja i skupove u svetu, ali malo ko je pridao značaj izložbi koja se ovih dana dešava u Republici Srpskoj tačnije u glavnom gradu Banjaluci.

Naime,  17.03.2016. godine biće otvorena izložba britanca Demijana Hersta pod nazivom „Nova religija“. Istoimeni umetnik je navodno ovom izložbom želeo da podstakne ljude na razmišljanje o religiji, ljubavi, umetnosti i nauci, koje su prema njegovim rečima instrumenti pronalaska životnog puta. Zašto baš „Nova religija“?

Pa upravo zato jer je u toku propaganda pape Franje o ujedinjenju svih svetskih religija u jednu, a najbezbolniji način da se taj pojam uvede kod običnog stanovništa, koji su nedovoljno ili nikako upoznati sa namerama svetskih moćnika iz senke i njihovih potlačenih izvršilaca, jeste upravo kroz izložbe, predavanja i medijsku propagandu.

7_1707_1280Ako se uzme u obzir da je ovaj projekat odrađen uz pomoć Britiš Kansil-a BiH jasno je ko finansira ovakva dešavanja koja srpski narod nikako ne bi trebalo da posećuje niti im daje na važnosti posebno ne u dane vaskršnjeg posta.

Želimo da skrenemo pažnju svim građanima Banjaluke i okoline, posebno pravoslavnim vernicima koji su u postu pred dolazak najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, da ne posećuju ovakve i slične manifestacije bezbožnika, da se okrenu svojoj veri, te da dobro vode računa jer će ovakvih i sličnih dešavanja biti sve više zato što se pali duhovi kroz labilne umetnike projavljuju u deluju upravo na ovaj način koji vređa sve normalne i produhovljene hrišćane.

Na jednoj od njegovih slika vidi se krst okrenut naopako, što jasno pokazuje da je reč od satanističkom skupu i propagiranju skrnavljenja čiste pravoslavne vere u srcu Republike Srpske.

Duhovno utrnule individue ne vide dublju pozadinu ovog sramnog skupa koji se Srbima namerno servira pod plaštom navodne tolerancije i različitosti.

Cilj je jasan. Gazda im je isti, a pravoslavlje velika smetnja u realizaciji mnogo prljavijih planova koje diruguju oni sa vrha najmračnije i najodrvatnije piramide zla.

Agencija Gazeta

 

Podijelite vijest (kliknite na + za više opcija):

Pomozi rad udruženja Jadovno 1941. uplatom preko PayPal-a:

Napomena: Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove UG Jadovno 1941. Komentari neprikladnog sadržaja će biti obrisani bez upozorenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pratite nas na društvenim mrežama: