Ж | Ž

Подијелите вијест (кликните на + за више опција):

Адолф Хитлер Турцима продаје „прави мушки“ шампон за косу

hitler1.jpg

РЕКЛАМА у траjању од 13 секунди изазвала jе контроверзе у Турскоj те навела жидовске удруге на жустру реакциjу. У њоj се поjављуjе прерађени говор нацистичког вође Адолфа Хитлера, али оваj пута у функциjи рекламирања шампона за косу.

„Ако не носите женске хаљине, онда не требате нити користити њезин шампон“, виче са говорнице Адолф Хитлер те закључуjе како сада постоjи „прави шампон за мушкарце“. Многе жидовске удруге рекламу сматраjу гњусном. Турска жидовска заjедница сматра како jе „потпуно неприхватљиво кориштење Хитлера“ у реклами.

Недвоjбено jе како се маркетиншка агенциjа водила паролом да се за „добрим коњем прашина диже“ и да jе свака реклама у медиjима добра. Диjелом су имали право, jер сада циjели свиjет прича о реклами, али углавном у негативном контексту.

„Кориштење снимке насилног антисемитистичког диктатора, коjи jе одговоран за масовна убоjства шест милиjуна жидова и милиjуна других људи, како би се продао шампон jе одвратан и jадан маркетиншки трик“, казао jе човjек коjи jе успио преживjети Холокауст, Абрахам Фоxман.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2hf4zdKGpMI

Извор: B92

Подијелите вијест (кликните на + за више опција):

Помозите рад удружења Јадовно 1941. уплатом преко PayPal-a:

Напомена: Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одржавају ставове УГ Јадовно 1941. Коментари неприкладног садржаја ће бити обрисани без упозорења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Пратите нас на друштвеним мрежама: